About

Kuka? Olen Metta, 25-vuotias lahtelainen. Ammatiltani olen kokki ja työskentelen ravintolassa Lahden keskustassa.

Blogi: lifestyleblogi, jossa paljon valokuvia, juttuja elokuvista, ruuasta ja leivonnasta sekä reseptejä, kosmetiikkapostauksia sekä tietenkin juttuja omasta tyylistä.

Kenen kanssa? Asun Lahden keskustan tuntumassa poikaystäväni ja koirani Jedin kanssa.

Harrastuksia? Harrastuksia ei varsinaisesti ole, vuorotyöhön on hankala sovittaa säännöllisesti tiettyyn aikaan tapahtuvia juttuja, mutta katson paljon sarjoja sekä elokuvia, vapaapäivinä tykkään laittaa ruokaa ja leipoa ja valokuvauksesta pidän kovasti. Ja kaikki nuo edellä mainitut jutut tulee sitten purettua tänne blogiin.

Mikä inspiroi? Luonto, ihanat leivonnaiset, ihmisten ystävällisyys, hyvät elokuvat, 70-90-luvun rockmusiikki, lämpimät kesäillat ja auringonlaskut. matkustaminen, hyvä kahvi, kaikki kukkakuvioinen jne.

Matkakohteet? Olen käynyt Briteissä (kaksi kertaa), Irlannissa (viisi kertaa), Kroatiassa, Tanskassa sekä Itävallassa. Ja tietenkin Ruotsissa ja Virossa. Listalla edelleen mm. Australia, Islanti, Kanada, Portugali, Sveitsi...

Persoona? Olen lähtökohtaisesti iloinen ja hyväntuulinen tyyppi, jonka on helppo kokea olonsa tyytyväiseksi ja onnelliseksi. Mä en kuitenkaan ole mikään maailman sosiaalisin tyyppi, että vaikka tulenkin hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa (jo oma ammatti ja työpaikka tietyllä tapaa vaatii tämän) niin viihdyn silti joskus liiankin hyvin omissa oloissani ja omia juttuja itsekseni tehden. Haluan pyrkiä avoimuuteen ja ennakkoluulottomuuteen. Toisinaan olen hieman äkkipikainen ja saatan suuttua toisinaan melko mitättömän kuuloisesta asiasta, mutta toisaalta lepyn tosi nopeasti enkä ole pitkävihainen. Mä olen muutenkin aika pitkälti sellainen hetkessä-eläjä, enkä mieti tai analysoi menneitä enkä hirveästi murehdi tulevaisuudesta.

Tyyli? On melkoinen sekasoppa vähän sitä sun tätä, mutta vaikutteita löytyy mm. rockmusiikista, boheemista hippityylistä sekä ysärin grungetyylistä. Tykkään kaikesta kukallisesta, pitsisestä ja hapsullisesta. Perus arjessa kuitekin käytännöllisyys menee kaiken muun edelle.