25.6.2020

Kesäkuulumisia


IMG_6530_edited IMG_6519_edited 
Aurinkoista torstaita ♥ Sää on suosinut nyt uskomattoman pitkään ja kuinka ihanaa se onkaan! Töissä on toki ollut rankempaa, vuorossa oleminen kun tuntuu lähinnä urheilusuoritukselta. Huominen 12 tunnin vuoro hieman jännittää, mutta onneksi mulla on tänään vapaa joten voin chillailla rauhassa. 

Lomautus tosiaan loppui ja tässä on arki alkanut rullaamaan enemmän normaalisti ja nyt huhtikuiset vapaapäivät ovat muisto vain :D Töitä on ollut koko kesäkuun aika reippaasti juhannusta lukuunottamatta. Sen vietin kotosalla kolmen koiran kanssa, toisena iltana ystävä kävi piristämässä iltaamme, muuten loikoiltiin koirien kanssa lähinnä pihalla ja katsottiin elokuvia. Mun pitäisikin koostaa niistä leffapäiväkirjaa pitkästä aikaa.

Koko kevät on mennyt niissä tunnelmissa, että mitään ei voi suunnitella ja kaikki jo tehdyt suunnitelmat meni uusiksi. Nyt on jotenkin sellainen olo, että uskaltaa vähän jo miettiä seuraavaa päivää pidemmälle ja tässä nyt ollaankin äitin ja siskon kanssa palloteltu ideaa road tripistä elokuussa, jolloin meillä kaikilla on lomaa. Mut aika varovaisella asteella on suunnitelmat silti vielä. Ennen sitä haluaisin tehdä pari päiväretkeä - tahtoisin kovasti päiväksi Linnanmäelle, ja poiketa jossakin kesäisessä kaupungissa Etelä-Suomessa tai viettää kesäpäivän Helsingissä, mutta näiden toteutuminen riippuu ihan työvuoroista ja siitä, miten koiran hoidot onnistuu. 

Mutta joo kaiken kaikkiaan, mitään uutta ja jännää tänne ei kuulu, hahah. Toivoisin, että loppukesä ja syksy toisi jotain muutoksia tullessaan, että olisi jotain odotettavaa tai jotain tavoitteita tai jotain, ettei nämä päivät tuntuisi niin samankaltaisilta ja toisinaan vähän mitäänsanomattomilta. Onhan se toki vähän itsestäänkin kiinni, mutta helpointa on vaan olla ja antaa tilanteiden ja töiden määritellä päivän tai jopa viikon kulku, vaikka pidemmän päälle siinä ei tietenkään ole mitään mieluista eikä järkevää. Mut uskon vahvasti, että kyllä tämä tästä alkaa rullaamaan ja kaikkea kivaa ja odottamatonta vielä tapahtuu! Mutta nyt lähden nauttimaan tuosta ihanasta ilmasta lenkkeilyn parissa, tietysti vesipullo varusteena. Muistakaa tekin juoda ja syödä tarpeeksi!

1 kommentti:

  1. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    VastaaPoista