13.2.2019

Omituisen väriset hiukset ja kevään odotusta

IMG_2958_edited IMG_2976_edited IMG_2979_edited IMG_2993_edited IMG_2957_edited IMG_2987_edited

Jep, hiukseni näyttää kuvissa (joita oli muuten yllättävän haastava muokata, ulkona oli muka valoisaa mutta kuitenkin hämärää) keltaisen ja vihreän sekoitukselta, sellaiselta epäonnistuneelta yritykseltä kopioida poptähti Alman hiussävy, hahah. No, sitä ei ole suinkaan haettu, vaan nää on näitä mun tukkaoperaatioita omassa kylppärissä, koska kampaajallehan ei voi mennä. Todettakoot tässä nyt kuitenkin kokemuksen syvällä rintaäänellä, että jos hiukset ovat olleet kauan punaiset, ja niissä on noin miljoona kerrosta hennaa, on vaalennuksen loogiset seuraukset se vähän vihertävän kellertävä sävy. Mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee! Plus oon vuosien varrella mennyt jos minkälaisessa kuontalossa, niin ei ees nolota tämä väliaikainen tila.

Mulla alkaa huomenna ystävänpäivänä 10 päivän duuniputki, eli ei tarvi hirveämmin miettiä missä on ja milloin, mutta tästä huolimatta fiilis on hyvä! Kevät on tulossa, hitaasti mutta varmasti ja itse asiassa siitä inspiroituneena päätinkin, että järjestän juhlat ensi kuun alkupuolella, teemana kevät. Mä olen viimeksi pitänyt juhlat viime vappuna, joten olen näinkin mitättömästä asiasta suhteellisen innoissani :D Pitää suunnitella tarjoilu, koristelu ja mahdollinen ohjelma, joten fiiliksissä ollaan!

Loppuviikko menee siis tiiviisti töissä, mutta haaveilen kirpparilla käymisestä sekä odotan innolla, että Dublinissa lomaileva ystäväni palaa takaisin ja kertoo reissustaan - matkakohde oli nimittäin mun ehdotus ja jännä kuulla, mitä mieltä siitä on oltu! Samalla haaveilen itsekin sinne lentojen ostamisesta, vaikka tiedän, ettei se tässä kohtaa ole kovin käytännöllistä...

Mutta hei, ihanaa ystävänpäivää kaikille ja toivon mukaan ehdin viikonlopun aikana tulla jakamaan yhden kakkuohjeen teille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tukka! Mäkin olen vähän mettinyt Alma-väriä, tai ihan vaikka luonnollista oranssia, mutta erityisesti toi shokkikeltainen vaatii niin valkoisen pohjan, että mun sinisestäni ei saa keltaista vaikka kuinka monta kertaa yrittäisi väriä poistaa. Tietty vihreäkin tukka vähän kutkuttaa, mutta en tiedä, miten vaikea siitä olisi päästä takaisin siniseen, jos vihreä ei olekaan niin kiva, kuin miltä se mun mielessäni vaikuttaa :D

  Tsemppiä työputkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :D
   Syy, miksi mä punaisessa tukassa olenkin viihtynyt on nimenomaan se, että se on itelleni ollut niin vaivaton ylläpitää, mutta niinhän se vaan on, että vaihtelu virkistää! Mutta kuten itse pohditkin niin monesti se vaihtelun tavoittelu on aika hankala totetuttaa, kuten tässä on nyt itsekin huomattu 😂 kotikampaamo paras, ja ammattikampaajat pudistelee päätään hahah.
   Mut siniset hiukset sopii sulle kyllä hienosti, vihreä kuulostaa jännältä mutta voisi toimiakin!

   Poista
 2. Ihana tää asu! Rakastan neuleen ja hameen yhdistelmää! <3

  VastaaPoista