12.5.2020

Kevät ja minä

Mulla on tämä viikko kesälomaa. En varsinaisesti halunnut pitää sitä nyt, mutta musta vähän tuntuu, että tänä kesälomakautena on suhteellisen sama, milloin lomansa pitää. Tai itselläni ulkomaanmatkat ovat aina hyvin pitkälti määritelleet loman ajankohdan, mutta nythän niitä ei pääse tekemään. Mulla toki jää vielä kolme kesälomaviikkoa pidettäväksi ja elokuussa onkin toinen viikko. Tässä välissä pääsee toivon mukaan tekemään jo ihan normaalia työviikkoa, mutta nähtäväksi jää.
Mun lomaan ei kuulu oikeastaan mitään suunnitelmia ja ilmakin oli varsinkin eilen niin kurja, että eipä tehnyt juuri mitään mieli tehdäkään. Mutta sen sijaan, että märihtisin tässä nyt mun lomaani ja suloisen katkeraa suunnitelmattomuutta, niin ajattelin jakaa muutamia hetkiä menneiltä viikoilta.

005 003

On tässä onneksi aurinkoisia ja keväisiäkin päiviä nähty! Mä oon pyrkinyt tekemään viikossa useamman pitemmän kävelylenkin ja toistaiseksi se on onnistunut ihan kivasti! Aurinkoinen ilma saa ulos helposti ja yhtenä päivänä kävelenkin puolet pidemmän matkan Vesijärven ympäristössä, kuin alunperin oli edes tarkoitus.

  002

Kyhäsin yhtenä päivänä jääkahvin ja siitä tuli yllättävän hyvää, vaikka mulla ei ollut mitään valmista makusiirappia tai vastaavaa. Jääpalatkin oli jotain tyyliin viime vuosikymmenen satoa ja vähän arvelutti niitä käyttää, mutta hei hengissä ollaan! :D
Mitä taas tuohon Popcorn -juomaan tulee, niin pohjustetaan sen verran, että mun on aina testattava kaikkia outoja uutuuksia. Kyllähän tästä voi laskeskella todennäköisyyksiä, että kuinka suurella prosentilla toi juoma voi oikeasti olla hyvää ja minä voin sen prosentin tässä teille nyt kertoa. Aika vahva nolla :D Pari ensimmäistä hörppyä oli mielenkiintoisia, mutta ei tätä ihan oikeasti juomaan pystynyt. Tämä oli aivan älyttömän makeaa, lähes tuntui kun hampaat suli suuhun. Popparin maku saavutti makynystyrän jossakin keskivaiheilla ja jälkimaku oli jotenkin suolainen kaikesta makeudesta huolimatta. Kolminkertainen hurraahuuto Nokian panimon kaltaisille yritykselle, keillä on halua ja intoa näitä erikoisuuksia markkinoille tuoda, mutta tämä ei jatkoon. Sen sijaan panimon muut virvoitusjuomat ovat olleet tosi hyviä! 

49885740066_91ef822022_o

Mun vappulook. Eli ei. Tai no siinä mielessä, että töistä tullessa laitoin huulipunaa ja vedin kukkaseppeleen päähän ja otin kuvan :D Vappuaatto meni ihan kotona ollessa ilman mitään erikoisuuksia (edes munkkia ei ollut!) ja itse vappu iltavuorossa töissä.

  004

Hurmaavat pojat ♥ Vasemman puoleinen kuva on Jedin synttäripäivältä, edessänsä "kakku" 15 ikävuoden kunniaksi. Tänään kävin hakemassa herralle lisää lääkkeitä epilepsiaan ja sinne meni reilu viisikymmentä euroa taas - sanoinkin papparaiselle, että se on parempi pari kuukautta olla menossa mukana, että ei mene rahat hukkaan. Heh.
Toinen kuva ei ole lavastettu - äitini koira haluaa aina mennä makoilemaan mun laukkuun kun siellä vierailen. 

49886057877_a511934bff_o

Mulla on tästä samasta maisemasta lukuisia kuvia, mutta eipä yksi lisää haittaa tee! Ilta-aurinko osuu makuuhuoneeseen ja sieltä saa aina ihailla näitä auringonlaskun taivaalle maalaamia värejä. 

001

Musta tuntuu että neilikkakimppuja on vilahdellut sosiaalisen median kuvissa yhtä tiuhaan kuin Roihuvuoren kirsikkapuiston kukkia, ja niiden neilikoiden suhteen olen minäkin ollut osallistujana. Valkoiset on äitini luona ja koska ne olivat edelleen hyvässä kunnossa sieltä eilen lähdettyäni (ja ne oli ostettu jo ennen vappua) niin inspiroiduin ostamaan itsekin. Yleensä vältän ihan kaikkia kasveja, koska mulla ei ihan oikeasti ole minkäänlaista hoivaviettiä niitä kohtaan. Eli saa nähdä kuinka noiden mun oranssinpunaisten neilikoiden käy! 

49885747221_092c5dd9e5_o

En ole aloittanut maalausharrastusta siinä mittakaavassa kuin moni muu, mutta kunnostauduin sen verran että kävin hakemassa Tigerista uudet vesivärit (hinta neljä euroa, yllättävän hyvät siihen nähden) ja maalasin äidilleni äitienpäivälahjaksi muutaman unikko-aiheisen kuvan, joista hän piti kovasti. Nuorempana inhosin vesivärejä ja musta tuntui aina, etten osaa tehdä niillä mitään, mutta nykyään kyllä nautin niiden kanssa maalailusta. Saisipa inspiraatiota useamminkin, molempien töiden parissa nimittäin hurahti pari tuntia ihan huomaamatta ja pää tyhjeni kummasti turhista ajatuksista.

PS. Tommi Läntisen Kevät ja minä biisi best!

2 kommenttia:

 1. Wau, upea tuo sun maalaama kuva! Aina muiden maalauksia katsellessa sitä haaveilee, että osaisi itsekin piirtää ja maalata yhtä hyvin :D Mä myös testasin viime viikolla tuota popcorn juomaa ja oli kyllä aika mielenkiintoinen kokemus, hahah :D

  httpas://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maalaamaan tai piirtämään voi oppia kuka tahansa, mutta se vaatii kyllä aika pitkäjänteistä harjottelua - mä oon nuorempana piirtänyt ja maalannut niin paljon, että taito on niin sanotusti tallella niiltä ajoilta, mutta jos nyt harjottaisin mun taitoja päivittäin, niin pystyisin varmasti löytämään vielä enemmän sitä omaa tyyliä ja oppia uusia tekniikoita. Suosittelen joka tapauksessa kokeilemaan mikäli aikaa ja inspiraatiota löytyy, aloittaa voi ihan helpoista asioista - Youtubesta löytyy ainakin itse asiassa paljon helppoja "tutoriaaleja" mistä lähteä liikkeelle :)
   Hahah joo menee kyllä top kolmoseen omituisimpiin maistamiini juomiin tuo popparisooda! :D

   Poista