12.5.2019

Kevätkuulumisia

 Jaahas, se oli kuulkaas yhdentoista päivän työputki ja tästä syystä ei ole minua täällä blogin puolella koko toukokuun aikana näkynyt. Nyt on ollut kuitenkin viikonloppu vapaata ja ahh, kuinka ihanaa ♥ Vaikka tosin tuntuukin, että noin miljoona asiaa ois vielä halunnut tehdä. Vajaan tunnin päästä lähden ajelemaan takaisin kotiin Lahteen, saan muutamaksi päiväksi äitini auton lainaan, mikä on enemmän kuin jees. Tänään on tullut vietettyä muutenkin aikaa perheen kesken ja saatiin siskon kanssa vihdoin ja viimein varattua matkat ja majoitus parin viikon päässä häämöttävälle Bon Jovin Tallinnan keikalle. Huomattiin tosin heti, että ollaan todella myöhässä kaiken kanssa :D Risteilyn olisi saanut lähemmäs neljällä sadalla eurolla... No, ei siinä, saatiin kuitenkin homma hoidettua!
Mutta hetkeksi ajatukset vähän kauemmas lähimenneisyyteen kuin tähän viikkoon, eli kuvia ja fiiliksiä niiltä päiviltä, kun aika on ollut vähän kortilla. Tai kortilla ja kortilla, sanotaanko että priorisoitu eri tavalla, hah. 

kevät1

Loosisterista on vahingossa tullut vakkaripaikka. Onhan se hintatasoltaan vähän hinnakas juu, mutta tunnelma, palvelu ja etenkin pitsat on ihan parhautta. Täällä on myös tiistaisin musavisa, jossa ystäväni kanssa ollaan käyty mahkujen mukaan. Harmillisesti ensi tiistai jää välistä, sillä molemmilla on iltavuorot. Pärjättyhän me ei olla alkuunkaan, mutta toistaiseksi se ei ole haitannut! 

kevät2

Auringonlaskuja ja aamusumuja. Vuorotyössä tulee elettyä epäsäännöllisesti, mutta toisaalta se mahdollistaa melko rutiinottoman arjen ja vaikka se toisinaan tuntuu väsyttävältä, olen kuitenkin sitä mieltä, että se antaa enemmän mahdollisuuksia ja liikkumavaraa omien puuhien suhteen. Tai siis että siten ei tule yhtä helposti ajauduttuakaan sellaisten tietynlaisten kaavojen ja rytmien seuraamiseen. Ja tää jaksaa jotenkin aina ihmetyttää mua: eilen olin käymässä puolen yön aikaan nukkumaan, kun sitten taas jos olisin ollut töissä, olisin vasta lopetellut vuoroani.

kevät3

Huhtikuun lopussa oli koirani Jedin synttärit, joista jo kirjoittelinkin ja niitä synttäreitä juhlittiin peräti kahtena päivänä kakkukahvien merkeissä. Musta on niin sympaattista ja mieltä lämmittävää, että saatiin ensimmäisenä päivänä näinkin iso joukko kahvittelemaan koiran synttäreiden kunniaksi ♥ Toisen kuvan kakut on puolestaan nyt äitienpäivältä, halusin tehdä kaksi kakkua. Molemmat oli tosi hyviä ja onnistuneita, vaikka kuva ei varsinaisesti maailman paras olekaan (toisaalta koska mun kuvat nyt olisi...) ja mikä tärkeintä, äiti oli tyytyväinen. Kaksi kakkua saattaa kuulostaa paljolta, mutta meidän perhe on tunnetusti sellaista kakkumonstereiden sakkia, että eipä tuota ongelmaa noiden syöminen :D 

kevät4

Viime viikkojen sää on ollut vähän turhan viileä, mutta olihan sitä ennen meillä pienoinen lämpöaalto! Seuraavaa odotellessa... Tukkakuva taas on sellainen "lähtötilanne" kuva - kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin tarkoituksena oli ja on aloittaa kaikkien puhuma ja joka tuutista tursuava curly girl -metodi MUTTA. Kun ei mulla ole ollut aikaa! Olen kyllä lueskellut metodista paljon kaikenlaista ja osittain jopa ottanut metodin tapoja jo käyttöön, mutta varsinaisesti en ole aloittanut, koska en ole jaksanut metsästää uusia tuotteita tai oikeastaan mitään muutakaan. Mutta en aio ottaa asiasta mitään "stressiä" - aloitan sitten kun aloitan.
 
kevät5

Vaikka töitä olisi paljon ja vapaa-aikaa rajoitetusti, AINA pitää löytyä (ja löytyykin) aikaa karvaisille ystävilleni.

  kevät6

Viimeisessä kuvasarjassa muutama kosmetiikan heräteostos: kasvovoide ja Lumenen uutuustuote, heleyttävä kasvovoide, joka sopii erinomaisesti meikin alle. Ja Garnierin hiusnaamio, joka muuten on myös cg-hyväksytty. Mistäkään näistä tuotteista mulla ei ole ainakaan toistaiseksi mitään erikoista sanottavaa, katsotaan tuleeko myöhemminkään! Kirjava hame on itse asiassa ostos samalta reissulta, mutta sen ostamista harkitsin pidempään: näin kyseisen hameen jo muutama viikko sitten Gina Tricotissa ja pidin siitä kovasti, mutta yli 30 euron hinta arvelutti. No, kävin sitten palkkapäivänä uudestaan liikkeessä, ja se näytti edelleen niin kivalta, että hups, lähti mukaan... Samaisena perjantaina käytiin vielä ystävien kanssa illastamassa Santa Fe:ssä ja loppujen lopuksi siitä muodostuikin sellainen ilta, ettei ihan hetkeen unohdu. Tai tässä tapauksessa lienee väärä ilmaus, koska unohdettuja asioita on todennäköisesti enemmän kuin selkeitä muistikuvia :D Note to self: älä jaa viinipulloa illallisen yhteydessä, jos meinaat vielä ottaa jälkkäridrinkkejäkin.

Että sellaista on kuulunut meikäläisen viime viikkoihin. Ja paljon muutakin, mutta niitä kaikkia fiiliksiä ja ajatuksia tuntuu mahdottomalta kirjoittaa tämän postauksen jatkoksi - tai osaa niistä kirjoittaa ollenkaan. Mutta ensi viikolla mulla on onneksi tuplavapaat ja puolen kuun jälkeen mulla on jopa kolme lomapäivää, joihin ei ole varattu mitään. Tuntuu jotenkin vapauttavalta. Ehkä sitten saan katsottua kaikki viimeisen kauden Game of Thrones jaksot!

Mutta nyt laitan kamat kasaan ja kaasujalan kohti Lahtea. Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti