30.5.2019

Huolta ja hämminkiä sekä muutama kivakin juttu

Aurinkoista helatorstaita! Minulla on tänään vapaapäivä, kuinka ihanaa ♥ Tämmöinen ns. sunnuntai keskellä viikkoa on parasta, varsinkin kun on vapaa, hahah. Ja mikä parasta, tää on just sellainen päivä, että sai nukkua niin myöhään kuin halusi, eikä ole mitään erityisiä suunnitelmia. Jonkin ajan päästä olisi tosin tarkoitus poiketa työpaikalla viemässä viikonloppuna valmistuvalle työkaverille lahja sekä heittää jonkinnäköinen lenkki. 

IMG_4048_edited IMG_4074_edited kesä IMG_4065_edited IMG_4082_edited

Mutta kuten otsikkokin paljastaa, on tässä viikolla ollut vähän huolta ja hämminkiä tavallista enemmän. Ne, ketkä minua instagramissa seuravaat, tietävätkin, että Jedi on taas ollut kipeänä ja tällä kertaa piti sinne eläinlääkäriinkin mennä. Oireet alkoivat mananantaina aamulla ja niihin lukeutui mm. tasapainon pettäminen, silmien ns. pyöriminen, pään ravistelu ja sellainen pitkin seiniä kävely yleisesti. Myös pissaamisen kanssa oli pientä ongelmaa - tai siis kontrolli siihen ei ollut kovin hyvä, vaikka sisälle ei kyllä tehty. Eläinlääkärissä otettiin verikokeita ja tehtiin yleistutkimus, jonka mukaan Jedi on kyllä hyvässä fyysisessä kunnossa ja vaiva onkin neurologinen - minkä tosin itsekin osasin koiraa tarkkailemalla sanoa. Verikokeista selvisi, että Jedillä on jonkinlainen tulehdustila kropassa, mutta syytä ei niistä pystynyt täysin selvittämään. Arvot olivat kuitenkin vain vähän koholla, eli mitään superakuuttia niistä ei ilmennyt. Eli Jedin tila voi olla monien asioiden summa. Saatiin antibiootit sekä pahoinvointilääkettä ja tänään torstaina koiran olo on onneksi jo huomattavasti normaalimpi eikä tasapainokaan enää petä.
On ollut vähän kurja lähteä aamulla töihin ja jättää koira vaan kotiin, mutta minkäs teet. Onneksi se ei ole joutunut olemaan pitkiä päiviä yksin. 

Onneksi kuun loppuun on mahtunut kivojakin asioita: eilen ystäväni kävi meillä sangria-iltamissa, jotka alunperin oli tarkoitus toteuttaa muualla, mutta mä siirsin tämän meille, että voin olla koiran kanssa kotona. Lisäksi varattiin heinäkuulle mökki Yyteristä (no, me ollaan siellä yksi yö että vähän harhaanjohtavasti ilmaistu ehkä hahah) ja kunhan aikataulut selviää vielä tarkemmin, katsotaan varataanko majoitus myös Raumalta. Eli ohoi kaikki Rauman ja Porin välimaastossa majailevat, vinkkejä kaikesta mahdollisesta otetaan vastaan!
Näiden lisäksi mietittiin jo juhannussuunnitelmiakin, ja näillä näkymin ollaan pienellä porukalla meillä :)

PS. kuvat on reilusti viime viikon puolelta, ihan noin lämmintä ei ole tällä viikolla ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti