19.5.2019

Summer Bucket List

Kesäksi on hyvä tehdä lista suunnitelmia, joista suurin osa jää sitten kokonaan tekemättä... kuten allekirjoittaneella viime vuonna, hahah. Mutta ei se mitään! Uutta listaa pukkaa ja turha siitä sen kummempia paineita on ottaa, nää on sellaisia asioita, joita haluaisin toteuttaa, ei pidä kuitenkaan, jos ei aikaa tai fiilistä löydy. Millaisia suunnitelmia ja toiveita teillä on tälle kesälle?
Mullahan on maanantaista keskiviikkoon peräti kolme lomapäivää, joten mun kesä alkaa käytännössä siitä! Ne on kyllä itse asiassa viimevuotisia talvilomapäiviä, jotka on jääneet käyttämättä, joten itse viralliset kesälomapäivät on vielä onneksi edessä päin!

IMG_4009_edited IMG_3985_edited IMG_4000_edited IMG_4033_edited IMG_4011_edited

☀ Haluan oppia tekemään uppomunia. En tiedä, mistä olen keksinyt tämän :D Mä en ole uppomunia juuri syönyt ja varmaan joskus koulussa jonkun epäonnistuneen tekeleen yrittänyt loihtia, mutta siihen mun kokemukset jää. Jostain syystä haluan korjata tämän!

☀ Juoda Aperol Spriztsiä terassilla. En ole koskaan tätäkään juomaa nauttinut, joten haluan korjata tämänkin asian, vaikken sataprosenttisen varma olekaan siitä, onko juoma makuuni :D

☀ Käydä uimassa. En ole moneen kesään käynyt uimassa, tai varsinaisesti rannallakaan, ja vaikken mikään rantaleijona olekaan eikä moinen sinänsä kiinnosta, niin haluaisin piiiitkästä aikaa päästä pulahtamaan auringon lämmittämään veteen, mieluitenkin toki mereen! Olen surkea uimari, mutta ei anneta sen häiritä!

☀ Lukea kirjan. Tämä oli mun listassa jo viime kesänä, mutta jäi hupsista vaan toteuttamatta. Ja lukemisella tarkoitan oikeasti lukemista, äänikirjoja ei lasketa (ei tosin sen puoleen että olisin niitäkään kuluttanut...)

☀ Katsoa Silta -sarjan. Tätä on hehkutettu niin paljon, ja oma mieskin on sarjan katsonut ja siitä tykännyt, mutta itseltäni tämä on mennyt totaalisesti ohi. Liittyy todennäköisesti olennaisesti siihen, että kyseessä on pohjoismainen sarja, jossa englantia ei puhuta - mulla on paha tapa jättää kaikki tämmöiset väliin, koska jostain ihmeellisestä syystä mulle on tosi tärkeää, että puhutaan englantia (ehkä siksi, että monesti en seuraa tekstityksiä kovinkaan tarkasti). Mun pahin painajainen on kaikki espanjankieliset sarjat ja elokuvat :D Mikä kielirasisti...

☀ Valokuvata mahdollisimman paljon. Oma kamera ei ole enää parhaimmassa mahdollisessa iskussa ja sama pätee ikävä kyllä puhelimenkin kameraan, mutta näistä huolimatta haluan kuvata kesää mahdollisimman paljon ja monipuolisesti! Ja koska puhelimen hankinta on todennäköisesti välttämätön paha tänä vuonna, ehkä lomarahoistani sellaisen ostan... katsotaan! Olen todella surkea ja vastahakoinen käyttämään rahaa (tieto)tekniikkaan, vaikka se helpottaisi omaa elämää huomattavasti :D

☀ Tehdä päiväretki johonkin lähelle kotia, esimerkiksi Heinolaan tai Vääksyyn. Pitempi reissu jonnekin muualle päin Suomea on käytännössä jo hoidossa, joten sitä en tähän listaan edes laita.

☀ Linnanmäki! Tänne on pakko päästä kesällä. Pakko. Olen käynyt huvipuistossa viimeksi vuonna 2016 Wienissä ja koluttiin läpi muistaakseni kaksi tai kolme laitetta. Tarvin koko päivän ja rannekkeen ja ihan liikaa kaikkia ylihinnoiteltuja huvipuistoherkkuja.

☀ Glögi -piknik. Tämä on vähän sellainen vitsi mun ja ystäväni kesken, molemmilla kun on talven jäljiltä glögejä kaapissa. Tämä on siitä kätevä, ettei todellakaan tarvitse huolehtia siitä, pysyykö juomat kylmänä, hahah. Voishan sitä leipasta muutamat tähtitortut kyytipojaksi!

6 kommenttia:

 1. Ihana lista! Rakastan kesää ja kaikkia siihen liittyviä juttuja - omalla listalla on ainakin piknik (ilman glögiä tosin :D), mansikat ja joku hyvä kirja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti! :) Kesä on kyllä ihana ♥ varsinkin, jos säät suosisi yhtä hyvin, kuin viime kesänä! Piknik on tosiaan ihan pakollinen osa kesää! Itse ajattelin todennäköisesti toteuttaa sellaisen jo tänään :)

   Poista
 2. Kiva lista! Minunkin on tarkoitus tehdä oma lista. Samalla voisikin kurkata, miten kävi viime vuoden listan kanssa. Yhtään en muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu pitää itsekin kesän päätteeksi katsoa, kävikö näistä mikään toteen.. :D

   Poista
 3. Onpa kiva lista, toivottavasti saat mahdollisimman monta kohtaa tehtyä! :) Itse en enää edes tee summer bucket listiä, kun en selvästikään osaa valita sinne tarpeeksi helposti toteutettavissa olevia juttuja... :D

  http://www.kuviakinkiinnostaa.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahah, mä yritin ottaa mukaan tosi simppeleitä juttuja, koska oon ajoittain tosi laiska ja saamaton ja varsinkin omasta kaupungista poistumista vaativat jutut on usein harmillisesti niitä toteuttamatta jääneitä

   Poista