30.10.2019

Viime aikoina...

IMG_5254_edited IMG_5289_edited IMG_5293_edited IMG_5287_edited IMG_5266_edited

... olen kuunnellut tosi paljon sellaista musiikkia, mitä en normaalisti kuuntele. Sellaista tämän ajan musiikkia. Radiohittikamaa. Kygo on lemppari!

... käyttänyt kuivashampoon sijasta maissitärkkelystä. No, ihan yhtä freesiä fiilistä tuote ei anna, ja valkoisesta väristä johtuen hiukset saavat harmahtavan tyvikasvun (mikä näkyy itse asiassa näissäkin kuvissa hahah) eli tämä vaatii ehkä hieman fiksaamista, mutta periaatteessa toimiva juttu. Maissitärkkelystä siksi, että sitä sattuu olemaan kaapissa - joku toinen vastaava tuote voisi toimia vielä paremmin.

... suunnitellut lauantaisia halloween -illanistujaisia sekä toivottavasti joulukuussa koittavia työpaikan virkistyjäisiä!

... kironnut jälleen kerran mun hiuksia, nämä kaipaisi todellakin jotain... eloa. Loman jälkeen tässä on ollut niin paljon kaikenlaista, että hiukset ei varsinaisesti ole olleet ekana mielessä, kun ne on lähinnä keikkuneet nutturalla päänpäällä. Tekisi toisaalta mieli revitellä, mutta toisaalta tiedän että fiksuinta olisi säilyttää tolkku. Katsotaan, mihin päädytään! Olisipa lahjakortti ammattilaiselle...

... haaveillut joulukalenterista. Vanhan Porvoon jäätelötehtaan 24 eri makua sisältävä jätskijoulukalenteri olisi mahtava. Tai joku kiva kosmetiikkajoulukalenteri, kuten Lumene tai The Body Shop - ehkä joku muukin, mutta en mielelläni osta sellaista joulukalenteria, jonka sisällöstä en täysin tiedä ja kauheasti en haluaisi etukäteenkään tietää sisällöstä. No, tässä on kuukausi aikaa tulla johonkin päätökseen tai jäädä ilman, kun kaikki on jo loppuunmyyty, hahah.

... tehnyt Instagramissa sitä kolmenkymmenen päivän musahaastetta. En oikeastaan usko, että sisältö kiinnostaa juuri ketään seuraajistani, mutta biisien miettiminen oli toki haastavaa, mutta silti jotenkin kivaa! Ja musta on kiva tsekata muiden valitsemia biisejä.

... saanut äitiltä aivan ihanat Vallilan Pesue -printtiset verhot! Itse asiassa tänään :D Eivät siis päässeet vielä ikkunaan asti, mutta viikonloppuna laitan ja sopivat kivasti tähän loka-marraskuun vaihteiseen! Äiti on paras näiden ylläriensä kanssa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti