23.1.2018

8 x ihonhoitosuosikki

Pakkanen paukkuu ja iho huutaa hoosiannaa, ainakin meikäläisen kohdalla. Onneksi tilanne ei pääse karkaamaan täysin käsistä, kun käytössä on hyväksi todetut tuotteet. Ajattelinkin vähän raottaa tämän hetkistä ihonhoitotuotteideni arsenaalia, nämä tuotteet ovat toimineet viime aikoina hyvin!
Jos sulla on hyviä tuotteita ässänä hihassa, mitkä toimii kuivalla ja herkällä iholla, niin jaa ihmeessä salaisuutesi :) 

IMG_9577

Kuten kuvasta näkyykin niin Vichyn Aqualia Thermal -seerumi on kulutettu aika kiitettävästi lähes loppuun. Tuote on pumppupullossa, joten sitä on helppo annostella. Koostumukseltaan tosi ohutta, jopa lirumaista, jonka takia syntyy vähän fiilis, että tuotetta pitäisi pumpata reilustikin pullosta, mutta pieni määrä riittää. Hyvä tuote, jossa hyvin mieto tuoksu, veikkaan että kesällä pärjäisi melkein tällä. Testasin kuitenkin viime vuoden puolella Vichyn Minéral 89 -hoitotiivistettä ja ottaisin sen tällä hetkellä käyttöön tätä ennemmin noin viikon testauksen perusteella (mulla oli tuotteesta joku 5 ml testeri).

Lumenen tuotteet on peräisin joulukalenterista ja aivan loistavia. Lähde Hydration Recharge -yövoidetta ja Valo Glow Boost -hyaluronitiivistettä tilasin itse asiassa juuri lisää täysikokoisina. Veikkaan että kesällä en tarvitse noin tujua yövoidetta, mutta tähän aikaan vuodesta tajuttoman hyvä. Invisible Illumination sävyseerumi on sekin osoittautunut hurjan hyväksi, vaikka menee ehkä enemmän kosmetiikan kuin ihonhoidon puolelle. Tätä olen käyttänyt joko pelkälleen tai meikkivoiteen alla. Tasoittaa hieman ihon väriä ja antaa pientä hehkua, mutta ei peitä.

Aco Lip Cerat huulivoidetta onkin tullut hehkutettua täällä blogin puolella varmaan enemmän kuin mitään muuta tuotetta, mutta tämä on hintalaatusuhteeltaan vaan erinomainen ja mun vakkarituote. Koostumukselta hyvä (sisältää kyllä vaseliinia muttei ole ongelma itselleni) ja väritön, niin ettei tarvitse olla kovin tarkka levityksen kanssa. 

IMG_9581
Olen toistaiseksi siirtynyt meikinpuhdistuksessa näihin puhdistusliinoihin, koska todella monet puhdistusaineet ja vedellä läträäminen ärsyttää ihoa. Tällä hetkellä käytössäni on nämä Garnierin Micellar -pyyhkeet ja näitä ennen vastaavanlaiset Simple -tuotemerkiltä. Ei niinkään siis mikään hehkutus nimenomaan tätä kuvassa näkyvää tuotetta kohtaan, vaan ylipäätään puhdistusliinoihin putsarina. 

Acon Canoderm -emulsiovoiteesta luin Facebookin atoopikkojen vertaistuki -ryhmästä ja ostin kokeiluun. Tuote on suunnattu nimenomaan atooppisen ihon hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tuotteen sisältämä karbamidi sitoo vettä, jolloin se edistää kuivan ihon kosteutumista, kun kosteus ei pääse samalla tavalla "pakoon". Tästä saattaa aiheutua kirvelyä ja kuumotusta jos laittaa todella kuivalle iholle, eli kannattaa laittaa vähän kostealle iholle esim. heti suihkun jälkeen. 100 g tuotekoko on sen verran pieni, että mahdoton antaa täysin kokonaisvaltaista arviota, mutta ehdottomasti tämän hetkisen kokeilun jälkeen jatkoon - voisin pyytää tästä reseptiä. 

Viimeisimpänä myös tuote, jota olen monesti ylistänyt ja ylistän nytkin: Garnier Respons Out Cream rauhoittava vartalovoide. Koostumus on lähes mykistävän hyvä. Tuoksusta en alkuunsa pitänyt lainkaan, vaikkei se voimakas olekaan, mutta nyt se on jotenkin niin normaali, ettei sitä edes ajattele. En oikeastaan edelleenkään tiedä, mikä tästä tuotteesta tekee niin toimivan, mutta tämä jostain syystä sopii iholleni kuin nenä päähän, eikä sarjan muut ihonhoitotuotteet yllä samalle tasolle, vaikka kokeiltu on. Toivottavasti tämän valmistus ei ikinä lopu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti