19.1.2018

7 viimeaikaista suosikkia

IMG_9503 IMG_9494 IMG_9528 IMG_9487 IMG_9521

❂ Ollaan seurattu poikaystävän kanssa The Walking Deadia nyt neljännen kauden puoliväliin saakkaja jep, koukussa ollaan! Vähän saman toistoahan se alkaa olla, mutta toisaalta tommosen simppelin viihteen katsominen on toisinaan aika jees!

❂ Tiiätte sen Fazerin keltasen suklaalevyn, missä kokonaista hasselpähkinää? Oon ihan totaalisen koukussa siihen, enkä kehtaa edes sanoa monta levyä oon viimeisen kuukauden aikana tuhonnut.... tää villityshän lähti siitä, kun joku oli tuonut sitä töihin ja pala palalta se maistuivaan paremmalta :D

❂ Uusi, vaaleampi tukka. Okei, toihan siis todellisuudessa näyttää siltä että oisin tappanut kanarianlinnun ja nyppinyt ne olemattomat sulat mun päähän, mutta se on work in progress! Miksi sitten halusin violetin punertavasta tukasta eroon? Vaikka se olikin kiva ja väri keräsi kehuja, niin se ei missään vaiheessa tuntunut tiiättekö semmoselta omalta. En ole vielä täysin varma miten tästä nykyisestä tilanteesta etenen, mutta todennäköisemmin hennaan tai käytän jotain muuta kasviväriä, että sävyt tasoittuu. Vaalennus kuormitti tukkaa jonkin verran joten olisi kiva palata parempiin ja luonnonmukaisempiin vaihtoehtoihin.

❂ Ostin kuvissakin näkyvän neuleen kirpparilta jokunen viikko sitten ja se on siitä lähin ollut päälläni vähintään joka toinen päivä. Malliltaanhan se on vähän lyhyt, mutta materiaali ihanan pehmeää ja väri juuri sellainen, mitä olen etsinytkin!

❂ Kuinka hyviä ruissipsit voi olla?! Näitäkin on viime aikoina natusteltu ehkä vähän turhan tiuhaan.... varsinkin siinä mielessä, että monet ruistuotteet aiheuttaa mulle vatsavaivoja. Ei mitenkään kovin pahoja, mutta kuitenkin. 

❂ Toimivat patterit on jotain aivan ihanaa. Meillähän oli siis ongelmia näiden kanssa ja muutaman putkarikäynnin jälkeen selvisi, että vikaa oli venttiileissä, eli muutamaan patteriin ei päässyt vesi kiertämään lainkaan. Edelleen tuntuu hassulta, että mitä muutama patteri voi tehdä huonelämpötilalle! Ihanaa kun ei tarvi palella kotona!

❂ Ollaan päätetty poikaystävän kanssa meidän tämän vuotinen yhteinen matkakohde (kröhöm ehkä allekirjoittaneen pienellä painostuksella hahah). En paljasta sitä ihan vielä, koska mitään suunnitelmia ei sinänsä olla tehty, haluan nimittäin hoitaa ensin maaliskuisen Irlannin-matkan alta pois :) Siihen on muuten tasan kaksi kuukautta aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti