18.6.2018

Lomamuija

IMG_0562 IMG_0577 IMG_0544 IMG_0550 IMG_0547

Täällä huutelee kesälomalainen! Loman ensimmäiset päivät menee Kouvolassa koirien kanssa hengaten täysin aikatauluttomasti eikä mahdollinen sade haittaa lainkaan (vaikka asianmukainen säävarustus jäikin kotiin ja mukana on juuri pestyt ja puhtaaksi hinkatut valkoiset conssit, hahah)

Tässä jännäillään torstain lakkouhkaa Helsinki-Vantaan lentokentällä sillä vaikka meihin se ei suoranaisesti vaikuta (meidän lennon ajankohtakin on niin aikainen, että boarding on ainakin teoriassa ehtinyt alkaa ennen koko lakon alkamisajankohtaa) mutta totta kai tämmönen ylimääräinen aina stressaa, varsinkin kun mulla näitä sattumuksia ja epäonnea on vuosien saatossa matkaillessa ehtinyt käymään :D Matkatavaroiden häviäminen on vielä jäänyt kokematta, mutta se on varmaan vuorossa sitten syksyllä Kanadaan matkatessa, heh. Mut siis jos niin kävisi niin lupaan sitten kyllä kirjottaa jonkun selvitymisoppaan kaikista mahdollisesta skenaarioista ja miten päästä niistä yli pilaamatta lomaa!

Mutta siis niin ihanaa olla käytännössä kaks viikkoa niin, että mun ei tarvi miettiä, mitä ruokaa laittaa, ei tarvi miettiä siivoomista eikä pyykinpesua (höhöö loman jälkeen sitä pyykkiä sitten onkin yllin kyllin) eikä astiakoneen täyttöä tai tyhjentämistä. Toki tämä kaikki tarkoittaa, että ei poikaystävän kanssa nähdä tämän parin viikon aikana juuri ollenkaan, mutta näin reilun viiden vuoden yhdessä olon jälkeen se ei tunnu mitenkään kurjalta - oikeastaan päinvastoin: olen neljän viimeisen vuoden aikana tehnyt kakki reissut joko poikaystävän tai äitini kanssa, joten kivaa ja jännää lähteä reissuun ystävän kanssa. Toki Suomeen jäävä poikaystävä ei ole ihan täysin samaa mieltä... :D

Taidan jatkaa mun iltaani jätskin ja sarjan/elokuvan katsomisella, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti