14.6.2018

Summer Shopping Haul

Loma on vasta edessä mutta minä olen tehnyt ostoksia vähän etukäteen - tarkoitus ei itse asiassa edes ole lähteä reissuun sen kummempia shoppailuja tekemään, johtuen jo siitäkin, että matkustan pelkillä käsimatkatavaroilla. Ja koska huominen lakkouhka siirtyi ensi torstaille niin katsotaan miten meidän reissun käy muutenkin... No mutta, takaisin aiheeseen eli meikäläisen viime aikaisiin ostoksiin! 

IMG_0530

Aurinkolasit oli löytö Gina Tricotista ja peilipinnoitetuista laseista olenkin haaveillut jo jonkin tovin! Nää on myös söpön väriset! Korvikset löytyi Glitteristä ja H&M:stä ja itse asiassa Glitteristä ostin vielä yhdet, hillitymmät ja hopean väriset pienet korvikset, mutta ne ole jo ottanut ajoon, joten niistä en kuvaa siksi nappaissut. 

IMG_0520

Yleensä vältän tietoisesti ostamasta asioita, joita tiedän löytyvän tyyliin joka toiselta, mutta tein poikkeuksen tämän paidan kanssa. Miksi? Mun kaikki valkoiset printti t-paidat alkavat olla vähän kulahtaneessa kunnossa ja tämä simppeli malli käy vähän kaiken kanssa - lähtee siis matkalle mukaan. 

IMG_0527

Etsin kauan joko vaaleanpunaista tai vihreää vekkihametta ja jos löysin, omat koot oli aina loppu. Noin reilu kuukausi takaperin kuitenkin tärppäsi ja löysin tämän hamosen H&M:n verkkokaupasta. Saman tyylinen löytyy myös mustana, eli sen vihreän pystynen nyt unohtamaan. Paitsi jos täydellinen yksilö osuu kohdalle... 

mekot

Mekot on molemmat alelöytöjä H&M:stä, ne kustansi yhteensä 20 euroa, eli edullisesti pääsin! Näistä toinen on muuten kokoa 36 ja toinen 42 :D Tässä taas nähdään se, kuinka riippuu niin vaatteesta, että mikä koko on hyvä! Olisi mulle toisesta mahtunut pienempikin, mutta kokoa ei ollut ja toisekseen se olisi ollut varmasti lyhyempi.

  IMG_0539

Lopuksi hieman kosmetiikkaa Lumenelta. Nykyinen BB-voide vetelee viimeisiään, joten ostin testiin tämän Lumenen version. Tulevaa matkaa ajatellen puolestaan ostin tämän VALO -pakkauksen, joka sisältää söpöt ja kätevät minikokoiset tuotteet, jotka riittää passelisti reilun viikon ajan (seerumi varmasti pidempään) eivätkä vie paljon tilaa. Pakkauksen kaikki tuotteet on tullut kokeiltua jo aiemmin, eli varma valinta siinä suhteessa :) Sain tämän vielä tosi edullisesti, sillä ostin tämän Sokoksen asiakasomistajapäiviltä ja normaalihinnasta 19,90 sai 20 prosenttia alennusta.

Sellaisia juttuja tällä kertaa! Oletteko te tehneet hyviä löytöjä viime aikoina?

2 kommenttia:

 1. Mä oon tosi huono tekemään löytöjä, ihan ärsyttää kun kaikkien muiden ostokset on yleensä sellasia mitä oon etsinyt :D Tuollainen vekkihame olis mullakin ostoslistalla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ei :D Toisaalta lompakkoystävällisempää niin ;D

   Olen viimeisen reilun puolen vuoden aikana tehnyt niin vähän ostoksia, että nyt kun niitä tällä tavalla esittelee, niin ne tuntuu entistä kivemmilta :) Niinhän sen pitäisi mennäkin: harvemmin ja harkitummin!

   Poista