23.7.2018

Birthday Girl

IMG_1186 IMG_1181 IMG_1185 IMG_1203

Allekirjoittanut tosiaan vanheni tänään yhdellä ja karu fakta on nyt se, että lähempänä kolmeakymppiä ollaan. Mikään ikäkriisi tässä ei kuitenkaan ole päässyt yllättämään, katsotaan sitten muutaman vuoden päästä!
Päivä on ollut suhteellisen tavallinen, mutta samalla tosi kiva. Aamu töissä, iltapäivästä äiti ja sisko koirineen tuli kyläilemään ja käytiin yhdessä ihanassa säässä ulkoilemassa mun lempparipaikassa, jossa mies otti nämä synttärikuvat minusta. Olisin tyytynyt ihan vaan tähän ja onnistuneisiin kakkukahveihin, mutta sen lisäksi sain pari mitä ihaninta lahjaa ja äsken katsottiin vielä hauska leffa miehen kanssa. Ja sitten on vielä yksi ässä hihassa, mutta siitä en voi vielä vähään aikaan sanoa mitään, koska a) toteutumisesta ei ole vielä mitään takeita b) sen on tarkoitus olla yllätys.

Mutta siis voi juku täällä on yksi tyytyväinen, vuoden vanhempi mimmi ja tästä kaikestahan tekee noin 100 x parempaa se, että mulla on kolme vapaapäivää edessä, ai että! Tuntuu niin oudolta ja ihmeelliseltä että taidanpa kuitenkin luonnostella uutta työvuorolistaa huomenna aamukahvin ohessa, hahah :D 

Nyt mie painun unten maille, ihanaa viikkoa kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti