2.8.2018

Muistoja heinäkuulta

En voi uskoa, että nyt on jo elokuu. Viimeisin viikko on mennyt niin nopeasti, etten perässä meinaa pysyä. Tuntuu hassulta, sillä samaan aikaan tuntuu, ettei oikein mitään tapahdu ja koko ajan kuitenkin tapahtuu niin paljon, etten ehdi pysähtyä. Tai kun ehdin, niin omalla kohdallani se tarkoittaa oikeasti pysähtymistä - sellaista aivot narikkaan, sohvalle rötköttämään ja Netflix päälle pysähtymistä, hahah.

Heinäkuu oli kaiken kaikkiaan ihana. Ja mitkä kesäsäät! Hauska muistella sitten vanhana sitä "kuumaa kesää vuonna 2018", hih. Ja vaikka töitä tuli loman jälkeen tehtyä aika paljon, ei se jotenkaan tuntunut siltä. Tosin järi mielekkäitä ne työvuorot ei ole olleet, arvatkaapa pari kertaa, kuinka kuuma ravintolan keittiössä on...

43798437411_8322fd235c_o IMG_1108

Heinäkuussa tuli leivottua jonkin verran. Yllä näkyvien tuotoksien lisäksi tehtailin kakun baby showereihin  ja siinä oli työmaata kerrakseen. Kakusta tuli onnistunut, muttei varsinaisesti niin onnistunut että olisin kuvia halunnut hirveästi ottaa - sokerimassalla päällystäminen vaatii vielä hieman harjoittelua! Kanssajuhlijat olivat kuitenkin tyytyväisiä, joten se on pääasia.

43750368602_53b9ee8ac0_o 29928492478_088a8f071d_o

Kesäisiä kävelyretkiä veden ääressä. Kävelen monesti samoja reittejä monta kertaa viikossa, mutta maisemiin ei koskaan kyllästy. Olen ennenkin sanonut, että veden läheisyydestä on muodostunut mulle jotenkin tosi tärkeää, en oikein tiedä miksi, mutta kaikki tuntuu vaan paremmalta, kun pääsee käppäilemään veden äärelle, oli sitten tyyni kuuma kesäpäivä tai tuulinen syysmyräkkä.
Tähän väliin pakko heittää innostunutta kommenttia lähestyvästä Kanadan -matkasta, sillä siellä järviä kyllä riitää! Ja mertakin, mutta meren rantaan asti me ei mennä.

IMG_1169

Tilasin pitkästä aikaa netistä kosmetiikkatuotteita. Tuota Garnierin kuivashampoota ostin muutama vuosi sitten Dublinista ja olen siitä saakka metsästänyt sitä joka paikasta, nyt tärppäsi! Tuoksu on aivan taivaallisen hyvä, mutta valitettavasti teho ei niinkään - ainakaan verattuna Batisten kuivashampoisiin, joita normaalisti käytän.
Ja tuo oikeassa kulmassa oleva Avenen suihkutettava kasvovesi on ollut ihan pelastus näillä kesäkeleillä! Tekisi mieli suihkia tuota koko ajan kasvoille, niin ihana tunne :D 

IMG_1355 IMG_1362

Käytiin viime torstaina päiväristeilyllä Tallinnassa ja reissu oli niin peruskauraa kuin aina: ei mitään erikoista mutta tulipahan tehtyä. En edes shoppaillut muuta kuin pari hassua juomaa ja poikaystävälle t-paidan. Kuviakaan en jaksanut juuri ottaa, koska mulla on jo kuvia aurinkoisesta Tallinnasta muilta kesiltä, eikä tämä reissu eronnut niistä juuri mitenkään. 

28862280937_e437c48d65_o

Kesäillat ♥ Jotenkin harmittaa, kun tietää että näin elokuusta alkaen illat alkaa pimentyä. Valoisat kesäillat ja -yöt olisi ehdottomasti niitä asioita, joita kaipaisin, jos asuisin muualla kuin Pohjois-Euroopassa. 

2018-08-02_09-57-24 28862351167_7c55d5373d_o 2018-08-02_09-47-05

Ja eipäs unohdeta hyvää ruokaa ja juomaa! Normikahvia on pystynyt juomaan käytännössä vain tosi aikaisin aamulla, mutta onneksi on jääkahvit! Lisäksi kulutettua on tullut varmaan monen muun lisäksi kaikenlaisia maku- ja vitamiinivesiä, en edes tohdi ajatella kuinka paljon niihin on mennyt rahaa viime kuun aikana.
Tallinnasta bongasin tuota Fentimansin vadelmalimua ja voi pojat, että oli hyvää! Meillä on töissä kyseisen merkin juomia myynnissä ja mie niin toivon, että tätä tulisi meille Suomeenkin.

Lauantaina käytiin istumassa iltaa mun (työ)kaverin ja hänen miehensä luona ja sinne tuli pari muutakin kaveria töistä miehineen. Musta on niin huippua, että ollaan niin hyviä kavereita keskenämme, että vapaa-ajan vietto yhdessä on ihan huippua ja meidän äijät tulee myös hyvin juttuun keskenään. Ja jos juodaan pullollinen talvelta jäänyttä glögiä kaikki parvekkeelle ahtautuneena, ei ilta voi olla kuin äärimmäisen hyvä! :D


En vielä täysin tiedä, mitä tämä elokuu tuo tullessaan, mutta yhdestä asiasta olen varma: töitä riittää. Mä olen tämän kuun puolesta välistä lähtien meidän ravintolapäällikön sijainen hänen lomaillessaan, joten pientä jännitystä ja stressiä on ilmassa mun osalta. Uskon silti, että kaikki tulee menemään ihan hyvin, mahdollisista ongelmatilanteista selvitään ja kokemus on opettavainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti