26.4.2020

Koronakevään yllätyssynttärit

Aiemmin tällä viikolla järjestettiin yllätyssynttärit ystäväpiirimme yhdelle jäsenelle. Tai yllätys ja yllätys, asianomaiselle ilmoitettiin ennen synttäriviikkoa iltapäivä, mihin ei saa varata mitään erikoista ja pitää pukeutua kivasti - ei siis kotirytkyihin. Vaikka kotonahan oltiin - juhlapaikaksi valikoitui yksi kodeistamme ja paikalla meitä oli neljä, kuten rajoituksiin kuuluukin. Työn puolesta vietetään aikaa yhdessä muutenkin, joten pidettiin juhlat samalla pienellä porukalla, vaikka toki synttärisankarin puolesta harmitti, ettei voinut järjestää isompia kemuja. Mutta ajat ovat mitä ovat, ja siitäkin huolimatta saatiin aikaiseksi kivat juhlat! 

karanteenisynttärit2_edited karanteenisynttärit_edited karanteenisynttärit4_edited karanteenisynttärit3_edited

Tarjoilusta vastasi kaikki paitsi itse sankari - tarjolla oli lohisalaattia, päärynä-vuohenjuustopiirakkaa, keksejä ja sipsiä sekä tietysti kakku, joka oli allekirjoittaneen vastuulla ja pyrin tekemään siitä päivänsankarin näköisen. Tarjoilut oli superhyviä! Kyytipoikana oli matala-alkoholista mansikkakuoharia ja kivennäisvettä. Annettiin totta kai vielä lahja, joka piti sisällään mm. lisää kuoharia sekä lahjakortin Zalandolle.

Itse rakastan yllätysten ja juhlien suunnittelua ja olen joskus miettinytkin siitä jonkinlaista uraa itselleni - en tosin tiedä miten ja milloin, ei ehkä koskaan, mutta ainakin se on kiva "harrastus". Tämäkin toi kivaa vaihtelua kaiken tämän korona-kevään keskelle, vaikka suunnittelu ja toteutus pitikin tehdä melko minimaalisesti. Koristeet löytyi pikkurahalla Tigerista ja Tokmannilta, toki fiksuinta olisi ollut tilata ne netistä, mutta aikataulusyistä se ei ollut mahdollista (lähinnä Postin takia, itselleni on tilaamani paketit tulleet kyllä ajallaan mutta tuttavapiirissä on myöhästymisiä ollut rutkasti)

Joka tapauksessa oli superkiva ja rento tiistai-iltapäivä ja halusin jakaa siitä muutamat tunnelma ruokakuvat tännekin :)

2 kommenttia:

 1. Kivan näköiset kekkerit. <3 Itse tykkään kans kovasti kestien järkkäämisestä ja sitä kovasti rajoitusten purulta odottelen. :D
  Tilasin valokuvia ja ilahduin, kuin ilmoittivat jo parin päivän päästä, että kuvat ovat valmiit ja lähetetty. Posti on kuitenkin pidellyt kuvia nyt jo parisen viikkoa matkassa.
  Samoin, kun tilasin pojalle haalarin niin saman päivän aikana tuli vastaus, että haalari postitettu. Lähetyksen seuranta sanoo kuitenkin, että ehkä vasta 5.5 paketti saapuisi perille. :/
  Netti tilauksia olisi kovin houkuttavaa nyt tehdä, mutta tuotteen itselle saaminen tosiaan tuntuu kestävän. :/
  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Heippa ja kiitos kommentista ❤
  Mä taisin tilata viimeksi netistä maalis-huhtikuun vaihteessa, eli varmaan ennen kun pahimmat ruuhkat alkoivat, ja toimitus oli silloin ihan normaali ajassa.
  Toivotaan että tilaamasi tuotteet löytävät pian perille ja että ovat mieluisia - nyt kun niitä on saanut noin kauan odotella!

  VastaaPoista