29.5.2015

Vaaterakkauksista ja sääkartoista

IMG_3630 IMG_3622 IMG_3655 IMG_3636
mekko New Look / neuletakki H&M / laukku Seppälä / kengät Jess / aurinkolasit H&M / kaulakoru Gina Tricot

Tiiättekö kun joskus tulee tehtyä hankintoja, joiden kauaskantoisuutta ei osaa edes miettiä ostohetkellä? Kuvissa näkyvä mekko on juuri sellainen. Hetken mielijohteesta ostettu kesämekko - kolme vuotta sitten. Tämä on siinä mielessä ihme, että omalla kohdallani vaatteiden kierto on melko nopeaa, koska monesti ostan hetken mielijohteesta ja toisaalta myyn hetken mielijohteesta. On ollut monia juttuja, joiden myymistä olen harmitellut jälkikäteen, mutta toisaalta vaatteita eli kulutustuotteitahan ne vaan on ja mielestäni tunnesiteiden luominen materiaan on vähän kyseenalaista vaikka toki myönnän, että monesti itsekin väitän rakastuneeni (en nyt tosin ihan sanan varsinaisessa merkityksessä kuten moni varmasti tajuaakin) johonkin vaatekappaleeseen. 

Näistä mietinnöistä ja kesäisistä kukkamekoista täytynee nyt siirtyä taas tähän hetkeen, eli pakkailla viimeiset jutut (ja käydä ostamassa vielä pari juttua mm. adapteri kaiken varalta, nää erilaiset pistorasiat on matkustamisen ärsyttävä puoli) ja luoda kaihoisat katseet Dublinin sääennusteisiin; sään puolesta otetaan takapakkia aika rajusti, ei taida olla kesäkeleistä tietoakaan siellä suunnalla. Toisaalta eipä sinne olla arskaa ottamaan lähdössäkään.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja onnea erityisesti tänään tai huomenna valmistuville! Palaillaan seuraavan kerran Irlannin kamaralta :)

PS. Kuten olette varmaan huomanneet, olen muuttanut nykyiset asukuvat myös siihen isompaan kuvakokoon syystä että omaa silmää miellyttää enemmän, että blogin kaikki kuvat ovat samanlevyisiä (vanhempien postauksien kuvien leveyksiä en tosin käynyt muuttamaan). Toivottavasti tämä muutos ei häiritse kenenkään muun silmää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti