8.5.2015

Viime aikoina

IMG_2194 IMG_2309 IMG_2440 IMG_2269 IMG_2438 IMG_2995 IMG_2433

- olen ollut kovin hyväntuulinen ilman mitään kummempaa syytä.

- syönyt rikollisen huonosti ja vähän.

-  haaveillut jostakin syystä muuttamisesta, vaikka rakastan nykyistä asuntoani. Mutta minkäs teet - isompi keittiö ja lisää säilytystilaa nyt vaan olisivat enemmän kuin tarpeellisia.

- nukkunut joka aamu liian myöhään 

- odottanut palavasti kuun lopussa olevaa Dublinin/Irlannin reissua. Vihdoinkin pääsen takaisin sinne!! Plus saan viettää kokonaisen viikon poikaystäväni kanssa kahdestaan, mitä ei ole tapahtunut öö...vuoteen? Koskaan??

- harmitellut sitä, ettei ole ollut aikaa tai energiaa laittaa ruokaa tai leipoa.

- miettinyt onko mulla jokin veljesfetissi, aloitin katsomaan Supernaturalia odotellessani Vampyyripäiväkirjojen seuraavan kauden rantautumista Suomeen (jota saa varmaankin odotella kauan...) No okei, veljekset ei ollut se painavin syy. 

- siivonnut liian laiskasti ja hoitanut asioita muutenkin hieman liian lepsulla otteella, nyt pitää ryhdistäytyä muutenkin kuin töissä!

- yrittänyt epätoivoisesti hoitaa oikuttelevaa ja rumaa ihoani, vihdoin ja viimein taistelussa on havaittavissa jonkinnäköisiä voitonmerkkejä! Toistaiseksi...

- rakastunut Kolmen kaverin jäätelöihin, vadelma-valkosuklaa oijjoi nam!

PS. Kuvat on kaikkea muuta kuin viimeaikaisia...

2 kommenttia:

 1. Syömiskohdasta päätellen elämänmuutos ei oo kovin vahvasti onnistunut ): Mutta älä huoli, ei mullakaan. Olet oikeassa kun kommentoit siihen toiseen merkintään, että urheilu on mulle ihan valtavan tärkeää. Viime viikkoina olen joutunut karsimaan hyvin alkanutta lihastreenaustakin, koska stressi vie multa ruokahalun enkä jaksa miinuskaloreilla urheilla. Olen kuitenkin todella toiveikas, että kesäkuussa alkaa uus elämä, kun saan uuden kodin.

  P.S. Jos haluat kasvot tälle "fiksulle" ihmiselle, etsi instagram-seuraajistasi (profiilikuvan perusteella) hipeimmän näköinen hippi. Tuskin voit erehtyä.

  -GF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just kirjoitin itse asiassa postausta tuosta aiheesta! Ei kovin vahvasti onnistunut ei, ainakaan siltä osalta. Mutta stressata siitä en aio millään tavalla, koska se ei sovi kuvioon olleskaan! Kaikki aikanaan ja omalla painollaan :) Mutta tosi kurjaa että et ole päässyt liikkumaan toivotulla tavalla, mutta toisaalta fiksu päätös koska eihän miinuskaloreilla treenaamisesta ole vastaavaa hyötyä.
   Ja hei mukavaa kun annoit itsellesi kasvot, vaikka anonyymisyys ei minua haitannut :) Ihanaa että olet niin vahvasti omannäköisesi!

   Poista