30.6.2015

Joutavia sääjorinoita ja kesäfiilistelyä

IMG_4783 IMG_4753 IMG_4767 IMG_4827 IMG_4790 IMG_4748 IMG_4770 IMG_4830 IMG_4781 IMG_4758 IMG_4792

Enpä taida olla ainut, jolla olo on kuin uudesti syntyneellä ja tuhkasta nousseella parin kesäpäivän jälkeen. Kuinka hyvältä kylmä siideri voikaan maistua, kun sen nauttii ihanasta ilta-auringosta nauttien piknikillä? Eikä siitä pääse yli eikä ympäri, että kuumina ja aurinkoisina päivinä Lahden satama /Karis vaan on ihan must-paikka. Tai ehkä Santa Fé:n terassi. 
Tällä hetkellä mun nenä on totaalisen tukossa ja taivaalta ropisee sade, mutta ei anneta sen masentaa. Loppuviikon sääkartta nimittäin lupailee aika mielekkäitä kelejä, vaikka harmikseni en niistä täysin pääsekään nauttimaan, koska olen tiiviisti töissä kiitos Summer Up -viikonlopun, mutta ainakin festarikävijöitä sää näyttäisi hellivän! 

Nyt mun täytyisi käydä muistikortin kimppuun, jossa liuta kuvia odottaa käsittelyä. Homma täytyisi saada suht kondikseen vielä tänään, sillä loppuviikon aikataulu on tosiaan sen verran tiukka, että vaikka aikaa koneella kököttämiseen löytyisikin, niin energiaa ehkä ei. Taidanpa myös haukata palasen tosta äidilleni tekemästä pekaanipähkinäpiirakasta!

2 kommenttia:

  1. Ihania ja kesäisiä kuvia! :3 Itsellänikin olisi kahden muistikortin verran kuvia katsottavana, mutten oo vaan jaksanu edes aloittaa muokkaamista. Kai sitä joskus saa vähän laiskottaa. :D

    VastaaPoista