24.6.2015

Olenko ainoa...

IMG_4525 IMG_4534 IMG_4524
jumpsuit Bull&Bear / neuletakki New Yorker / sukkahousut H&M / laukku Second hand / kengät H&M


...kuka tietää tasan tarkkaan, minne matkustaisi, jos aikamatkus olisi mahdollista? (Bon Jovin keikalle -88 tai -89, 90-luvun alkukin kävisi)

...kenen mielestä tämän hetkinen trendi sisustaa kaikki valkoisella ja mahdollisimman pelkistetysti, on loppujen lopuksi hyvin tylsä, epäkäytännöllinen ja persoonaton?

...kuka omistaa ties kuinka monet kengät, mutta loppujen lopuksi valitsisi aina tennarit tai varsikengät? 

...kuka ei voi sietää Juissi-mehuja ja ihmettelee, miksi kukaan edes ostaa niitä? (joo olen miekin niitä nuorempana juonut)

...kuka aloitti kaikki ylemmät lauseet sanalla joka/jonka, mutta sisäinen kielioppinatsi potkaisi ja kehotti korjaamaan?

...kenen mielestä on ihan luonnollista olla koukussa kaikkea yliluonnollista tai muuten vaan fantasiamaailmaan sijoittuviin/käsitteleviin tv-sarjoihin? (True Blood, Game of Thorenes, Vampyyripäiväkirjat, Twin Peaks, Supernatural...veikkaan että seuraava sarja jonka aloitan noudattaa samaa kaavaa...)

...kuka kuuntelee Youtubesta vain musiikkia (ja todella harvoin katsoo jotain tutoriaali-videoita) ja ihmettelee aina tyyppejä, jotka aloittavat lauseensa "hei ootko nähny sen videon youtubessa..." ja sitten kyseessä on vielä joku ihan älytön (tosin hyvin mahdollisesti myös hauska) pätkä. Mistä tyypit kaivaa näitä??

...kenen kynnet on aina ihan hirveässä kunnossa?

...kuka on todella huono hallitsemaan kehon motoriikkaa, eikä pysty soittamaan esimerkiksi edes tavallista peruskomppia rummuilla?

...kuka tietää vastauksen kysymykseen "jos sinun pitäisi valita kolme herkkua, joita söisit loppuelämäsi ajan, niin mitkä ne olisivat?"? (porkkanakakku, omenapiirakka ja mutakakku, siis sillä oletuksella että saisin bonukseksi vaniljajätskiä kahden viimeisen kanssa)

...kuka ei tykkää lähtökohtaisesti mistään viinistä? (mutta yritä opetella, nimimerkillä valkkaripullo hyllyllä. Sain sen tosin.)

...kuka ei voi ymmärtää ihmisiä, joilla on jatkuva pätemisentarve ja pakko saada sanottua se kuuluisa viimeinen sana? (juuri taannoin mittelin erään mummon kanssa puoli yhdentoista aikaan illalla siitä, kun koirani oli irti aidatulla alueella, joka ei tosin ollut koirapuisto, mutta täysin hylätty ja käyttämättömäksi jätetty alue. En vieläkään ole ymmärtänyt, miksi kyseinen henkilö koki asiakseen alkaa motkottamaan minulle siihen aikaan illasta, kun ketään muita ei edes ollut liikenteessä)

...kuka jättää kukat mieluiten luontoon tai kauppaan eikä osaa pitää kasveja kotona?

...kuka käy kotona yksin ollessaan vessassa ja suihkussa ovi auki?

...kuka inhoaa naapureihin törmäämistä rappukäytävässä, vaikka lähtökohtaisesti pitääkin ihmisten kanssa höpöttelystä?

2 kommenttia:

  1. et oo näköjään ainoa, törmäsin muutamiin samoihin juttuihin kanssasi :D kiva postaus :)

    VastaaPoista