10.6.2015

Dublin-ostoksia

Uhkailin esitteleväni Dublinin shoppailuja, joten tässä nää nyt ois! En tosin tiedä pitäiskö nämä tämänlaiset postaukset jättää tekemättä, koska en vaan yksinkertaisesti osaa kuvata vaatteita kivasti. Sitä paitsi nämä kaikki on vähän ryppyisiä matkalaukun jäljiltä. Mut eipä tuo nyt niin justiinsa ole, laitetaan nyt ulos kun lupasin ja kattellaan niitä sitten myöhemmin uudestaan meikäläisen päällä!

IMG_4238
shortsit New Look, 20,99 e
pitsihame Bull&Bear, 29,99 e
playsuit Bull&Bear, 29,99 e
korut Claire's, n. 16 e 

kk
toppi Forever21, 12 e
mekko Penneys, 10 e 

kkkk kkk
mekko Forever21, 21 e
toppi Penneys, 3 e
jakku Bershka, 24,99 e
neule Forever21, 24 e 

IMG_4261

Mukaan tarttui mukaan myös meikkisivellinsetti, uusi rajaustussi, kuivashampoota ja ihonhoitotuotteita. Sitten kaikennäköisiä pikkujuttuja, joita en viitsinyt lähteä kuvaamaan, kuten sukkia :D
Tarkoitus ei ollut shoppailla kauheasti ja siltä se tuntuikin, mutta kotona laukkuja purkaessa täytyi todeta että kyllä sitä tuli näköjään aika paljon törsättyä... no, kerrankos sitä, nyt ei tarvi pitkään aikaan katella minkäännäköisiä kauppoja tai nettikauppoja!

4 kommenttia:

 1. Moikka! Sellaisella asialla olen liikkeellä, että koitan saada kasaan jonkinlaista blogiyhteistyö(whatsapp)ryhmää alle 50 lukijan valokuvaus- ja lifestyleblogeille. Tarkoitus olisi toteuttaa yhdessä jonkinlaisia teemapostauksia, kerron lisää jos haluat mukaan. Ota yhteyttä aino-e-k@hotmail.com niin vaihdetaan puhelinnumeroita jos sua kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 2. moi! annoin sulle haasteen :) http://nuoruustanssi.blogspot.fi/2015/06/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen hieman huono toteuttamaan näitä haasteita, mutta katsotaan jos saisin aikaiseksi :)

   Poista