20.10.2016

Shopping Lately

IMG_0837 
Kuten mainitsin, niin mun hyvin palvellut puhelimeni hajosi reilu viikko sitten ja uusi oli saatava tilalle mahdollisimman nopeasti. Tiesin haluavani Samsungin, koska edellinenkin oli, pidin siitä ja se oli helppokäyttöinen. Mukaan lähti sitten tämä Samsung Galaxy A3 kullan värisenä. Mun pitää todennäköisesti kuitenkin harkita tähän jonkinlaisia suojakuoria, koska puhelin on niin ohut ja liukas, että mua pelottaa että esim. ilmojen koko ajan kylmetessä onnistun sen kohmeisilla käsillä pudottomaan vaikkapa laukusta kaivaessa. En tosin tiedä minkälaiset, koska en suojakuorista ymmärrä tuon taivaallista ja toisekseen niitä läpällisiä malleja inhoan jo valmiiksi... 

IMG_0819 IMG_0825 
Huomasin sattumalta, että Nelly.comissa on midseason sale ja huvikseni selailin alennusjuttuja. Silmään osui aika terävästi sitten nämä Conversen valkoiset tennarit 50% alennuksella. Mitää! Ne oli sitten ihan pakko klikata ostoskoriin, koska tiedän, että näille löytyy käyttöä (joo ei ehkä nyt mutta kevät se tulee ensi vuonnakin) ja toisekseen, ihan heti ei tule vastaan valkoisia Conversen -tossuja neljällä kympillä. Enemmän sesongin mukaiset talvikengät on taas Ellokselta. Mulla on lukuisina talvina ollut vastaavanlaiset, kuten varmaan joka toisella suomalaisella ikäiselläni tytöllä ja onhan noi nyt ihan hemmetin kätevät. Suomen talviolosuhteetkin osaa toki olla haastavat loskakeleineen ja suojalumineen, mutta pitää yrittää olla fiksu ja sujauttaa noi jalkaan kuivalla pakkaskelillä. Myönnän tosin käyttäneeni noita jo nyt... 

IMG_0831 
Tehtiin maanantaina ystävän kanssa reissu Ikeaan. Ja ette ehkä usko tätä, mutta selvisin siitä reissusta alta kolmenkympin! Kaikkea mukavaa ja muka tarpeellistahan siellä olisi varmaan ollut useamman satasen edestä, mutta pidin pään kylmänä ja ostin lähinnä kynttilöitä (mikä ei varmaan tullut yllätyksenä hahah). Tähän tosin vaikutti sekin, että vaikka oltiin liikkeellä autolla, niin mun kotimatka taittui puoliksi junalla ja isoja ostoksia ois ollut jokseenkin hankala saada täten kotiin.
   IMG_0826

Ellokselta tilasin myös uuden talvitakin. Kyseessä on melko perinteisen mallinen parkatakki karvahuppuineen Áhkká -merkiltä. Enemmänkin siis juuri ulkoiluun ja "kovempiin olosuhteisiin" tarkoitettu takki kunnon vuorella ja hihojen lumilukoilla jne. ja malliltaan ehkä vähän sporttisempi kuin ketjuliikkeiden tarjoamat cityparkatakit ovat. Ei maailman muodikkain eikä välttämättä edes edustavimman näköinen, mutta oon melko varma että ihan helkkarin hyvä sijoitus, monivuotinen ja lämmin! Ja mie ainakin kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät talvella ulkona liikkuessaan mieti miltä näyttää, kunhan on vaan lämmin.
  IMG_0815

Samaisella Ikean -reissulla käytiin sitten Jumbossakin, jossa olisi varmaan liikkeitä kahlaamalla saanut kulutettua koko päivän, mutta me tehtiin vain muutama täsmäisku ja yksi niistä oli New Yorker, josta löysin huivin ja laukun. Huivi on ollut tarkoitus ostaa jo pidemmän tovin, mutta täysin mieleistä ei ole tullut vastaan - ennen tätä. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin todeta ainakin tosi lämpimäksi! Laukku sen sijaan oli puhdas heräteostos, koin ton vaan niin itseni näköiseksi (väri on hieman vihreämpi kuin mitä kuva antaa olettaa) ja koska mulla on vain muutama laukku, joissa molemmissa sattuu olemaan vielä läppä, halusin tämmösen simppelimmän mallin. Näin mä ostokseni itselle ainakin perustelin :D

Sellaisia hankintoja tähän väliin! Sitten pitäisikin vissiin unohtaa itsensä vähäksi aikaa ja ruveta pikkuhiljaa miettimään joululahjoja... viime vuonna meni tosi tiukille, josko tänä vuonna yrittäisi olla liikkeellä himpun verran aiemmin :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä :) Itselläkin petti puhelin tässä joku päivä sitten ja uuden sain vasta monen päivän kännykkälakon jälkeen :D Suojakuoria siis todellakin suosittelen! Tuossa New Yorkerin huivissa on ihana sävy, pitänee käydä tutkailemassa itsekin siellä suunnassa mitä löytyisi mukaan :)

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkii olisin varmaan kestänyt muutaman päivän ilman puhelinta, mutta töiden ym. juttujen takia halusin hankkia heti, kun ei koskaan tiedä milloin ja kenellä on jotain tärkeää asiaa. Somesta poissa oleminen jonkin aikaa, vaikka vaan päivänkin, tekee puolestaan mielestäni hyvää oikeastaan kenelle tahansa!

   New Yorkerissa oli tosiaan taas kaikkea ihanaa ja kivaa, mutta hillitsin itseni. Noita huiveja siellä oli pariakin eri mallia ja useassa kivassa värissä, mutta mie päädyin sitten tuohon ja oon kyllä hirmu tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Nätin värinen tuo ostamasi huivi. Minullakin on etsinnässä sekä suojakuoret että panssarilasi uuteen iPhoneen. Etenkin tuo näytön suoja tuntuu tärkeältä, kun valitettavasti aika usein pudottelen puhelintani.

  VastaaPoista