3.10.2016

206

206 on työtuntien määrä, jotka tein viime kuussa. Tästä innostuneena ajattelin heitellä ilmoille muitakin numeroita, ja kertoa juttuja niiden takaa. 

IMG_0312 IMG_0337 IMG_0315 IMG_0328 IMG_0342 neule H&M / housut Only / laukku Gina Tricot / kengät Adidas

2 olen syönyt viikon sisällä kahteen otteeseen Ben & Jerrysin uutta One Sweet World jätskiä, josta tuli heittämällä meikäläisen lempparimaku. 

4,37 tällä hetkellä korttitililläni oleva rahasumma.

12 poikaystävän synttärit on kahdestoista päivä ja sain sen ja sitä edeltävän päivän vapaaksi, eli mahdollisuus tehdä yhdessä jotain kivaa! Ja tarjota sukulaisille kakkukahvit.

4 suuntaan keskiviikkona Kouvolaan ja junalippuni maksoi vain neljä euroa, kun ostin sen hyvissä ajoin. Tähän ei tosin sisälly lemmikkieläinmaksua, mutta paikallisjunissa sitä ei välttämätä tarvitse edes maksaa jos on mukava konnari.

10:44 herätyskellosta huolimatta heräsin tänään vasta tähän aikaan.

22 Helsingissä 21.-23.10 järjestettävät I Love Me -messut  ja mulla on sattumalta kyseinen viikonloppu vapaa. Oon halunnut kyseisille messuille uudestaan (viimeksi muistaakseni 2011 tai 2012 käynyt), mutta oon ollut aina töissä. Soitin pikaisesti äitille lähtisikö hän kaveriksi ja nyt homma on sovittu! :)

6 olen viimeisimmän kuukauden aikana saanut kuusi uutta työkaveria, jotka kaikki vaikuttavat lyhyen yhdessä työskentelyajan perusteella tosi symppiksiltä tyypeiltä, joiden kanssa on ollut kiva tehdä duunia!

10 about määrä, kuinka monta kertaa olen lyhyen hereillä olemisen aikana miettinyt, että pitäisi imuroida. Jos lenkin jälkeen ennen töitä ehtisi! 


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille ja meikäläinen yrittää pienestä uupumuksesta ja viereen kerääntyneestä nenäliinakasasta päätellen alkavasta flunssasta huolimatta ehtiä ja jaksaa tulla jakamaan teille monta etukäteen suunniteltua postausta, joita ei ole ollut aikaa tai energiaa toteuttaa. Nyt suunta kohti tota ihanaa syysilmaa, jos siitä vaikka saisi hieman energiaa tähän pääkopan sisäiseen ankeaan maanantaihin :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva postausidea, taidan vohkia tän myös itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit, ota ihmeessä idea mieleen :)

   Poista
 2. Vhänkö kiva ideam tää olikin ihan uus juttu! Ei oke koskaan aikaisemmin tullut vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, sehän on sitten kivaa! :) Mukava kuulla että siekii pidit :)

   Poista