26.1.2017

Talvi-ihon pelastajat

Eli 5 mun tämän hetken must -tuotetta kasvojen hoidossa. Ihon pelastajat tosin omalla kohdallani on ehkä vähän liioiteltu ilmaisu, on päiviä, kun tuntuu ettei tähän kuivuuteen ja herkkyyteen auta mikään :D Se tosin on monien sattumusten summa, mutta nämä käyttämäni tuotteet tuntuvat auttavan edes aavistuksen. Vaihdoin itse asiassa juuri normaalisti käyttämäni vedenkestävän ripsarin normaaliversioon, jotta silmänympärysalueelle joutuisi käyttämään mahdollisimman vähän puhdistusaineita. Saa nähdä, auttaako se vielä lisää!

IMG_2933.CR2 IMG_2936.CR2 
RÅ Organic Skincare sarjan arganöljy on lähes päivittäisessä käytössä, sillä on mun iho on ajoittain tosi kuiva. Tuote on riittoisaa ja mikä vielä parempaa, hajutonta. Monissa öljyissä on tuoksu, josta en tykkää (kookosöljy sekä risiiniöljy, jota käytän silloin tällöin myöskin)

Nip + Fab Dragon's Blood Fix puhdistuslaput kuulostaa äkkiseltään vähän hölmöltä ja turhalta, mutta voi pojat, mikä tuote. Tämän tuotteen ansiosta kasvojen puhdistuksesta on tullut mieluisa tapahtuma sen pakollisen sijaan. Valmiiksi kostutetut laput tuntuu ihanalta iholla ja pyyhinnän jälkeen iho tuntuu ihanan raikkaalta, kimmoisammalta ja juurikin siltä, että se on saanut edes vähän kosteutta itseensä. Tää sopii meikäläisen herkälle iholle mainiosti, ei kirvele eikä kiristä. Näitä on pakko tilata lisää! Tällä tuotteella siis viimeisten ihonpuhdistuksen ennen kosteustuotteiden levittämistä.

Bette Boxissa tullut Lumenen Lähde -kosteusbalsami pääsi kuitenkin käyttöön jo nyt, vaikka ajattelin sen säästäväni myöhemmäksi. Koostumus on mielestäni tosi hyvä - pehmeää kosteusvoidetta, joka ei kuitenkaan ole sellaista paksua, vaan ohutta, helposti levittyvää ja imeytyvää. Iho tuntuu levityksen jälkeen kosteutetulta. Tosi jees päivävoide! Pieni miinus pakkauksesta, musta nää pakkausmallit, jotka on selkeästi isompia kuin tuotteen vaativa tilavuus, on vähän hölmöjä.

Syksyllä Livboxissa tullut Sosarin Sacred Forest turvenaamio on ollut myöskin tuote, josta oon hirmuisesti tykännyt! Pieni koko on ollut myöskin erittäin riittoisaa, joskaan en ole käyttänyt tätä kuin ehkä kerran kuukaudessa, maksimissaan kaksi. Ei ärsytä ihoa ja käytön jälkeen iho tuntuu puhdistuneelta ja näyttää kirkkaammalta. Tämä on normaalikokoisena aika hintava eikä tätä käsittääkseni monesta paikkaa saa, joten miinusta siitä. 

Mulla oli aiemmin käytössä Dermosilin kosteuttava puhdistusaine kasvoille, mutta jostain syystä se ei ainakaan omalla kohdalla ollut ollenkaan kosteuttava, vaan jättä ihon kuivan ja kiristävän tuntuiseksi, joten oli luonnollisesti pakko vaihtaa tuotetta. Yves Rocherin Hydra Vegetal kosteuttava puhdistusmaito toimii ja se puhdistaa meikinkin ihan näppärästi (ei luonnollisestikaan vedenkestävää, mutta normiripsari lähtee ihan sutjakasti), eli hyvä, toimiva perustuote kuivaihoisille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti