1.1.2017

Vuodenvaihteen randomit

Superia uutta vuotta 2017! Mun vuodenvaihde on sujunut tosi rauhallisissa merkeissä, eilinen ilta tuli oltua jo kotona ja olin itse asiassa jo sängyssä käymässä nukkumaan ennen kuin vuosi edes vaihtui :D Tulihan siinä ehkä ihan kevyesti tyhmä olo muun jengin huutaessa ulkona kilpaa rakettien kanssa, mutta toisaalta uusivuosi ei ole koskaan kuulunut mun lempparijuhlien pariin eikä sinällään eroa millään tavalla mistään muistakaan illoista mun silmissä. Plus mulla on yksi pelokas nelijalkainen, joka ei millään ymmärrä, miksi taivaalle singotaan kovaäänisiä värivaloja. (En tosin sen puoleen minäkään, mun puolesta ilotulitteet sais jättää vain ja ainoastaan ns. ammattilaisten hoidettavaksi ja kaupoissa ei myytäis ilotulitteita ollenkaan.) 

IMG_2411 IMG_2443 IMG_2472 IMG_2425 mekko Forever 21 / neuletakki New Yorker / kengät ja laukku H&M

Mitä kaikkea mun vuodenvaihteeseen on kuulunut? No muun muassa seuraavaa:

- Opin, että punajuuri on englanniksi beetroot. 

- Kaikki on hehkuttaneet jossain tätä suomalaistypy Almaa ja mun uteliaisuus voitti viimein ja oli pakko tsiikata, että mikä mimmi tää on. Olinkin sitten kuullut sen Dye My Hair biisin mutten vaan tiennyt, että se on hänen kappaleensa. Pete Parkkosen uutta biisiä en sen sijaan ole kuullut, enkä katsonut musiikkivideota.

- Nähnyt unta mm. Cheekistä.

- Pessyt hiukseni suolavedellä, koska hiuspohjaa kutitti perkeleesti. Tän jälkeen öljyy päänahkaan, nukkumaan ja aamulla kuivashampoota kutreihin. Meikän kootut hiusniksit :D Mut ei muuten päänahka kutise ja shampoopesu siirty ainakin vuorokaudella!

- Katsonut monta jaksoa Supernaturialia. Katsottiin kyllä yksi leffa, mutta sen jälkeen onnistuin huijaamaan poikaystävän katsomaan pari jaksoa mun kanssa, hihih. 

- Saanut 22 Coca Cola -lasia. Niitä semmosiä mäkkärin keräilylaseja. Ja kyllä, luit oikein. 22 v*tun lasia :D En tiedä a) mihin ne saa mahtumaan b) mitä tehdään niin monella mut c) onpahan muuten ainakin saman sarjan lasit tulevaisuudessa ihan kaikilla vierailla. ( d) onhan toi nyt tavallaan harmi kerätä koko potti toisen vuosien uurastuksesta ja keräilyharrastuksesta :D) 

- Istunut väärässä vaunussa koiran kanssa junassa, koska vaunuihin oli jäänyt vanhat tarrat merkiksi lemmikkivaunusta. Vinkki vitonen VR: jos haluatte, että ihmiset istuu oikeissa paikoissa oikeissa vaunuissa oikeissa junissa niin alottakaapa nyt vaikka sit siitä, että kalusto merkintöineen on ajan tasalla. Nimimerkillä matkustaja, jonka nää asiat pitäis ilmeisesti jotenkin vaan niinku tietää?! Saatiin kyllä jäädä loppumatkaksi vaunuun, koska se oli muuten tyhjä ja välimatka Kouvola-Lahti niin lyhyt, mutta aivoja rasitti silti vähäsen. 

4 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva ja hauska postaus :-)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hahaa coca cola -lasit. :D Just järkkäsin meidän keittiönkaappeja uusiksi, kun saatiin joululahjaksi 12 kastehelmilasia – siis just toivottua mallia ja väriä, mutta puoletki olis riittäny! 12 on tosi iso määrä, kun täällä on asukkaita kaks ja järkevästi toimivaa kaappitilaa on niin naftisti. :D Siinä tuli mietittyä noiden omienkin cola-lasien kohtaloa (joita ei onneksi oo kuin about kymmenen, mutta reippaasti yli tarpeen sekin...), että olisko niiden aika vaikkapa muuttaa sille sisarukselle, joka seuraavaks muuttaa kotoa ja tarttee astioita... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Mutta toisaalta ne on aika iättömiä ja klassisia laseja, niille löytyy varmasti käyttöä hamaan tulevaisuuteen saakka :) Ja jos niistä ei jossain vaiheessa enää pidäkään, niin niistä voi myydessä saada vielä ihan mukavasti euroja, toisin ku näistä kokislaseista...:D Tuossa tänään kun tiskasin kaikki, niin totesin että pitääpä varmaan itekin vaihtaa keittiön kaappien järjestystä. Tää lasirykelmä nyt vaan oli viiminen niitti (tarkoitus ei ole edes pitää kaikkia vaan laittaa paha niin sanotusti kiertämään..:D) että ois vähän toimivampi järjestelmä keittiössä! Huomenna siivouspäivä niin saa koko kämppä kyytiä!

   Poista