30.12.2016

Milani Cosmetics

Ihan rehellisesti, ootteko nähneet vähään aikaan mitään yhtä söpöä kuin kuvassa olevan puuterin? Nähtyäni sen se suorastaan huusi, että osta minut. En raaskinut olla ostamatta.

IMG_2234 IMG_2237 IMG_2240 
Milani on mulle ihan uusi tuttavuus, olen heidän meikkejään nähnyt vilahtavan satunnaisesti jossakin ja varsinkin Amore Matte Metallic huulipuna on kiinnostanut. Tilasin omani sävyssä 02 Matterialistic, mikä osoittautui paljon tummemmaksi ja pigmenttisemmäksi kuin mitä olin odottanut - mutta ei lainkaan huonolla tavalla. Huulituote pysyy hyvin syömisestä ja juomisesta huolimatta ja koostumus on todella mattainen, joten suosittelen huolellista huulien kosteutusta ennen käyttöä ja kovin kuivahuulisille en ollenkaan. Ei mene mielestäni ihan arkituotteesta, mutta erikoisempiin tilanteisiin ja tapahtumiin mitä oivallisin puna.
Illuminating Face Powderiin olen taas todella tyytyväinen - jokseenkin hailakan romanttisen ensivaikutelman takana on tässäkin tuotteessa runsaasti pigmenttiä ja sävy mitä monikäyttöisin. Tykkään! Plus molemmissa pakkauksen ulkonäkö on omaa silmää miellyttävä. 
Näiden perusteella voisin kokeilla kyllä muitakin merkin meikkituotteita! Milania saa tilattua ainakin Eleven.fi:stä, Nordicfeeliltä sekä Pastel Beauty -verkkokaupasta. Valikoimat saattavat kyllä vaihdella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti