27.12.2016

Samettimekossa

IMG_2381 IMG_2341 IMG_2376 IMG_2382 mekko Nly One / neule Only / kengät ja kaulakoru H&M

Vaikka kuvat on huonoimmat ikinä (herää kysymys voiko ihminen näyttää yhtään kärsivämmältä..?) niin halusin tulla silti jakamaan ne, koska mekko! Oon tehnyt muutaman hyvän alennuslöydön netissä ja tämä mekko on yksi niistä. Ihan täydellinen ja mukava päällä, koska materiaali on pehmeää samettia ja mitään ylimääräistä, vetoketjua, nappeja tai nyörejä tms. ei ole. Malli on simppeli ja ajaton sekä helposti yhdisteltävissä, me likes! Seuraavaksi jos yrittäisi panostaa siihen, ettei näytä kuvissa kuolleelta, vaikka menishän tää hautajaismekostakin... :D Mut joo, mukavaa vuoden viimistä viikkoa tyypit!

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen samettimekkoihin (ja samettiin ylipäätään) hullaantunut! Tuolla ulkona oli varmaan aika kylmää ja koleaa, eli annan anteeksi ton ilmeen. Toi eka kuva oli noista paras. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no, se on oma vika kun pitää ottaa kuvat ulkona :D Voishan sitä sisälläkii, mutta kun ei ole oikein tilaa ja paikkaa. Joka tapauksessa aina ei mee ihan purkkiin ja mitä sitä sen kummemmin piilottelemaan, ihmisiähän tässä vaa ollaa! :P

   Poista
 2. Tosi nätti mekko ja sopii sulle täydellisesti :-)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle aina niin mukavista kommenteista :) ♥

   Poista