20.12.2016

16 kuvaa puhelimesta

Viime päivinä on ollut sen verran tekemistä, etten ole ehtinyt uusia kuvia nappailemaan ja poikaystävänkin kanssa on menneet aikataulut niin ristiin, ettei olla valoisan aikaan oltu yhtä aikaa missään niin että ois saanu asukuvia napattua, damn Suomen vähävaloinen talvi! No mutta onneksi hätä ei ole kuinkaan tämän näköinen, oon tallentanut syksyn mittaan puhelimeen kuvia meikäläisen snapchatista ja tässä ois vähän katsausta siihen, mitä kaikkea sieltä löytyypi! 

snäppi1

1. Jouluvalot on olleet paikoillaan ainakin jo kuukauden päivät! Ja saavat olla ainakin helmikuun loppuun saakka... 2. Yksi parhaimpia puolia nykyisessä työrytmissä on se, että aamuvuoroja tuppaa olemaan hieman listasta riippuen puolet kaikista työvuoroista ja sehän tarkottaa sellasta luksusta, että on aikaa istahtaa ja hörppästä iltasufeet ihan kotonakin! 3. Mun matkalaukussa on niin hyvä nukkua ♥ 4. Pestopastaa, nam! Resepti tähän herkkuun löytyy muuten täältä.


snäppi2

5. Iloinen työmie aloittelees vuoroa! 6. Taitaa olla Jedi se mun eniten kuvaama kohde ainakin puhelimella ja snäpillä, koska siskolle pitää aina laittaa kuvia sekä videoita sen torvailuista. Tässä se toki poseeraa malliikkaasti sotkun keskellä 7. Oli vapaapäivä! 8. Ei oo mikään salaisuus, että meikäläisen jalat on aika kamalassa kunnossa, syksyn aikana on tullut oltua jaloilla niin paljon ja useita tunteja päivässä sekä viikossa (yhen päivän ennätys taitaa olla 15 h putkeen jos vessakäyntiä ei lasketa) ja yhen työvuoron jälkeen oli pakko laittaa jalat lillumaan veteen ja rapsuttaa kovettumia vähäsen. Että jos joku tahtoo vielä antaa viime tingan joululahjan niin joku vuoden jalkahoidot -lahjakortti kyl kelpais :D

snäppi3
9. Mulla oli tossa taannoin 9 päivän työputki ja kyllä se jossakin vaiheessa alkoi tuntumaan melko loputtomalta :D 10. Tämän herkkukakun resepti löytyypi täältä! 11. Olen nyt kaksi kertaa tehnyt amerikkalais-italialaista klassikkoruokaa chicken parmesania. Ekalla kerralla onnistui mainiosti ja oli ihan sikahyvää, mutta toisella kerralla ei tullut ihan yhtä hyvää. Ehkä siksi kun poikaystävä oli salaa syönyt osan tähän käytettävistä juustoista... 12. Ulkoiluselfiee 

snäppi 
13. Lohtudonitsi koska olin kipee. Mutten niin kipee, etteikö tämmöset herkut maistuis! Tosin kipeenä makuelämys on silti aina vähän erilainen 14. Mie ja mun höpönen ♥ 15. Mulle on muodostunut tässä aikojen saatossa hyvinkin vankka resepti ja tapa valmistaa tää aasian makuja yhdistelevä ruoka ja se on kyllä joka kerta ihan hemmetin hyvää, vaikka itse sanonkii. 16. Kaveri tarjosi kaffeet kun treffattiin :)

Ja asiasta kukkaruukkuun: ihan outoa että joulu on muutaman hassun päivän päästä! Mä oon saanut nyt kaikki lahjat hankittua ja jota kuinkin paketoituakin, mutta koska oon koko loppuviikon töissä (torstain vapaallekin sain työvuoron) niin en oo jotenkaan ollenkaan osannu ajatella että sehän on ihan just! Viime vuonna olin koko joulua edeltävän viikon vapaalla, nin siinä ehti päästä sellaiseen moodiin. Tosin ei tässä mikään ollessa nytkään, ulkona olevaa säätä lukuunottamatta. 

2 kommenttia:

 1. Kännykkäkuvat on kivoja! Onneksi sellaisia saa ihan näppärästi napattua ja jopa jokseenkin valoisia. :D
  Tämä Suomen talvi on kyllä yksi piikki takamuksessa, kun pitäisi yrittää saada jonkinlaisia kunnon VALOkuvia räpsittyä. x)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niinpä :D Mutta onneksi maailma ei kaadu siihen :) Ja valokuviakin on erilaisia - kuva voi olla oikeasti kiva, vaikka siinä ei laatu ihan parhain mahdollinen olisikaan. Mun nykyisessä puhelimessa on omasta mielestä tosi hyvä kamera ja kuvia tulee nykyään otettua sillä paljon aiempaa useammin!

   Poista