15.1.2017

Throwback Style: tammikuu

Mä olen monessa blogissa nähnyt näitä postaussarjoja, joissa esitellään omia vaatekokonaisuuksia ja tyylejä menneiltä vuosilta. Koska mullakin alkaa vuosia blogin kirjoittajana kertyä suhteellisen monta, ajattelin että nyt olisi viimein aika munkin toteuttaa tämä! Tammikuulta ei hirveästi asukokonaisuuksia löytynyt, joten valinnan vaikeutta ei varsinaisesti päässyt syntymään. Mutta pidemmittä puheitta kuvien pariin!

2011 

DSC_0048
Tämä on vielä aikaa ennen blogia, mutta otin sen listaukseen silti mukaan. Tässä olen yhden kaverini synttäreillä lyhyessä tukassa päälläni kirpparilta ostettu farkkumekko. Vaikka mekko oli ihana, olen myynyt sen jo monta vuotta sitten eteenpäin, koska koin, ettei se sovi kroppatyypilleni kovinkaan hyvin.


2012

IMG_3752
Tämä oli ainoa kuva vuoden 2012 tammikuulta, jonka löysin. Tää on Tallinnan reissulta ja epäilen, ettei vaatevalintaa ole sen kummemmin mietitty :D Huiviakaan en ihan ymmärrä, mutta se on kyllä olemassa edelleen ja kovassa käytössä töissä!


2013 

2013(2) 2013

Tältä vuodelta asukokonaisuuksia löytyi hieman enemmän ja pakkohan siitä oli ottaa ilo irti :D Ainoastaan ensimmäisen asun ruskea pipo multa edelleen löytyy, muuten kaikki vaatteet ja kengät on laitettu eteenpäin/heitetty pois. Keltaiset sukkahousut? Öö ei jatkoon, ainakaan tähän kokonaisuuteen yhdistettynä. Entäs noi reikälegginsit? Ei todellakaan jatkoon :D Kaikenlaisia...


2014

2014
Ensimmäinen asukokonaisuus on itse asiassa aika söpö ja noi sukkahousut oli kivoimmat ikinä, mutta kaikki asun komponentit on laitettu kiertoon. Toisesta asusta tallessa on edelleen neuletakki (uskoisin, että on sama), hame sekä villasukat. Sukkahousut on ehkä vähän liikaa, ja vaikka turkoosit korvikset ja villasukat -kombo on ihan hauska, niin en yhdistäisi niitä enää. Muuten ihan kivan rento kokonaisuus.


2015 

2015 
Muistan, kuinka tuo eka oli mun lemppariasuja pitkän aikaa kyseisenä vuonna. Ohuesti harmittaa, että menin myymään tuon harmaan neuleen, joka tosin kyllä löytyy multa valkoisenakin. Tekonahka hame on edelleen, mutta menossa myyntiin seuraavalla kerralla, kun kirppispaikan otan. Kengät on luottokengät edelleen! Toisessa asussa mekko sekä neuletakki ovat kulkeutuneet eteenpäin, sillä vaikka toi tiikeriprintti ihan hauska olikin, niin se tuntui kuitenkin liian erikoiselta. Laukku on tallessa edelleen!


2016 

IMG_0697 
Aikoinaan kirpparilta ostettu mekko on meikäläisen luottovaatteita enkä usko siitä luopuvani missään lähitulevaisuudessa. Sulkaneuletakki taas on myyty eteenpäin, kengät ja laukku ovat tallessa!

Mikä oli sun mielestä hirvein/kivoin yhdistelmä? Itse en lähtisi liputtamaan muuta kuin tuon 2015 vuoden ensimmäisen asun kanssa, tukkakin niin trendikkäästi puolinutturalla! Hahah. Toivottavasti tykkäätte tästä postaussarjasta, palataan helmikuussa sitten uusien vanhojen asukuvien kera!

2 kommenttia:

  1. Näyttää siltä että perse vilkkuu jos vähänkin kumartuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä huolestu, tuu varottelemaan sitten ku näet mulla tämmöset: http://power974.com/wp-content/uploads/2016/09/1472795987_hqdefault.jpg :D

      Poista