14.9.2017

Se vähän erilaisempi asuntoesittely

Kuten videon alussa mainitsinkin, niin tänään selatessani päivittyneitä blogeja pisti silmään niiden tavallista yhtenäisempi: koti ja sisustus, ja etenkin ne Habitare -messut (jotka muuten itselleni täysin vieras käsite koska en ole koskaan käynyt). Siinä tulin sitten ajatelleeksi sitä faktaa, kuinka sisustaminen ei kiinnosta mua lainkaan. Tai kiinnostaa, mutta ei sillä sillä tavalla kuin montaa muuta. Meillä kotona ei vallitse mitään tiettyä "sisustustyyliä" vaan tämä on yksi sekametelisoppa täynnä vähän sitä sun tätä ja vastapainoksi kaikille sosiaalisesa mediassa viliseville täyden kympin sisustuskuville ajattelin videoida vähän meidän kämppää sellaisena kuin se tänään torstai-iltana oli.Ja kyllä, kastuin tänään sateessa ja naama sekä tukka on vähän sen näkösetkin ja kuvakulma huono, videon laatu ja tekniikka mitä sattuu, mutta mä halusin tästä aitoa :D Suoraan sohvalta kameran eteen ja taa ja videon käsittelystä sen verran, että ei oo maailman iisein homma kun jostain syystä koneen video-ohjelma on tanskaksi, eli pientä kielimuuria siinä, mut eipä mitää, video ois tässä: 

Millaisia mietteitä teillä on sisustuksen suhteen? Pitääkö olla tiptop vai ootteko samallaisia ku mie, että ei oo niin väliä kunhan tarpeellinen löytyy? 

Ja sitten haluan vielä huomauttaa, että video on tosiaan kuvattu tavallisena arkipäivänä niin, että viimeisimmästä siivouksesta on kulunut about viikko. Meiän kämpän yleisilme on siisti, mutta varsinkin makuuhuone näyttää usein sangen sotkuiselta juurikin lattialla lojuvien vaatteiden ja kuivuvien pyykkien takia ja samoiten esim. keittiö pöytätasoilla lojuvien tavaroiden takia. Mutta halusin kuvata tämä niin aitona kuin mahdollista, joten en siivonnut mitään alta pois :)

2 kommenttia:

  1. Tämä oli ihan paras asuntoesittely! :) Olenkin jo ihan kyllästynyt valkoisiin ja kliinisiin blogikoteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitos :D Videoita en ole juurikaan tehnyt, koska oon mielestäni surkea niissä, mutta toisaalta harjoitus tekee mestarin. Itse tosin katson tosi vähän videoita tai vlogeja, joten senkin takia tämä postausmuoto on vähän jäänyt...

      Poista