12.11.2017

Throwback Style: marraskuu2012 

12

Näistä kummastakaan mulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa :D En lähtisi pukemaan varsinkaan ensimmäistä vaihtoehtoa päälleni nyt (kenkävalinta taas vähän mielenkiintoinen) mutta ei nämä pahimmasta päästä ole. Nää itselaukaisimella parvekkeella tai sisällä keittiössä otetut asukuvat on kyllä ihan kultaa, hahah.


2013 

13

Ensimmäinen kokonaisuus on aika hauska, tykkään siitä edelleen, vaikka tuo pussihelmainen hame ei enää kyllä innosta. Toinenkin kokonaisuus kivan pirtsakka, mutta en jotenkaan voisi kuvitella päälleni nyt. Huivi on edelleen kovassa käytössä töissä! Ja shortsitkin taitaa olla tallessa. Ja ruususukkahousut!! Saakohan niitä vielä Primarkista?! Jos saa, niin meikä kyllä hamstraa matkalaukun täyteen ens kevään Irlannin-reissulla.


2014 

14

Taas mennään shortseilla! Tämä asu yrittää kovasti olla rock 'n' roll mutta ei oikein vakuuta meikäläistä. Kaipuu pitkiin hiuksiin aka pidennyksiin tulee kyllä kieltämättä näitä kuvia katsellessa! Ensimmäisestä asusta mulla on tallessa itse asiassa kaikki muu paitsi neuletakki ja sukkahousut.
Tämä toinen lookki se vasta mielenkiintoinen onkin :D Ei jotenkaan yhtään mun näköinen. Olen kuitenkin aina ollut pukeutumisen suhteen aika avoin ja kokeillut yhtä sun toista, joten liian valottunut pitsimekko marraskuussa lienee ollut tuolloin parhain idea ikinä.


2015 

15

Ensimmäinen asu on sellainen, että voisin pukea sen päälleni tällä hetkelläkin - nimittäin kaikki asun osat on tallessa. Toisesta kuvasta en meinannut edes tunnistaa itseäni :D Ja taas shortsit! Voisin ottaa marraskuun ilmeisesti meikäläisen viralliseksi shortsikuukaudeksi, varmaan enemmän shortsikuvia kuin kesältä, hahah. Mutta tää jälkimmäinen asu - ei jatkoon.


2016 

16

Näitä kuvia yhdistää lumen lisäksi se, että nämä ovat oikeastaan aika tarkka määritelmä siitä, miten itseni haluaisin nähdä ja näen, parhaimmillani siis. Ensimmäistä kokonaisuutta en todennäköisesti pukisi enää uudelleen, mutta jälkimmäinen on ihan meikä nykyistä basic-osastoa. Nyyh pitkät hiukset!!


Oma suosikki on ehdottomasti viime vuoden marraskuun toinen kuva, mutta myös vuosien -13 ja -15 ensimmäiset asut ovat ihan jees! Tuli myös tehtyä huomio, että pukeudun näköjään semivärikkäästi vuodenajasta riippumatta, mikä on tietenkin vaan positiivista :) Mikä sun lemppari oli tai saitko hyvät myötähäpeän värittämät naurut jostain? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti