30.11.2017

Vähän joulufiilistä

IMG_9103 IMG_9096 IMG_9093 joulufiilistelyy
IMG_9085

Ah, mikä ihana vapaapäivä ♥ Tarkoitus oli olla tekemättä juuri mitään, mutta on tässä silti onnistuneesti vaihdettu lakanat ja pesty jääkaappi jne. Ainoa miinus tulee säästä, mutta onneksi mieli on tänään ollut muuten niin kevyt, niin siihen ei ole tullut kiinnitettyä huomiota niin paljon.
Huomenna alkaa vihdoin joulukuu! Muuten en olisi asiasta varmaan yhtä innoissani, ellen omistaisi joulukalenteria, hahah. Aamulla pääsen vihdoin korkkaamaan tuon Lumenen kalenterin ja toinen jännä juttu on se, että about tossa parin tunnin päästä mun siskolle selviää, että olen askarrellut hänelle joulukalenterin ihan itse :) Tai siis puolet siitä, vasta ensimmäiset kymmenen "luukkua" on valmiina, mulla on tässä nyt viikko aikaa suunnitella ja toteuttaa loput. 
Aamulla on aikainen herätys, mutta tähän väliin nyt vielä pari jaksoa Supernaturalia, iso mukillinen glögiä ja pari joulutorttua. Tänäänhän alkoi telkkarista Pretty Little Liarsin viimeinen kausi ja HBO:lla Viikingit, mutta säästetään ne myöhemmäksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti