8.11.2017

Zombihuminaa

IMG_8812 411 IMG_8772 IMG_8813

Kyllä, zombihuminaa :D Tuntuu, että se on täyttänyt meikäläisen pääkopan viime aikoina turhankin usein. Sellainen olo, että koneisto pyörii automaatiolla ja minä valun zombina vaan perässä kykenemättä sen kummempaan ajatustoimintaan saati puskemaan ulos niitä satunnaisia ajatuksia puheena. En osaa oikein sanoa mistä tää johtuu, mutta ainakin huonosti nukutuilla öillä lienee osuutensa asiaan. Toisaalta tämmönen voi olla toisinaan paikallaankin: sitä ei edes jaksa ylianalysoida (tosin en harrasta tätä muutenkaan juuri koskaan) mitään eikä miettiä kenenkään mahdollisia taka-ajatuksia tai muuta vastaavaa. Mistään vakavammasta oireesta ei liene kuitenkaan kyse, koen olevani ihan hyvinvoiva noin yleisesti, vaikka moni asia onkin jäänyt viime aikoina vähän taka-alalle ja vähemmälle huomiolle. Koen kuitenkin, että kaikelle on aikansa ja paikkansa joten on turha stressata ja murehtia jostain jutusta, jolle ei tässä hetkessä voi eikä jaksa tehdä mitään. 

Huomenna on mun tämän viikon ainoa vapaa ja sitä seuraava sijoittuu vasta viikon päähän ja väliin mahtuu monen monta työtuntia, joten otan ilon irti tästä hetkestä, ostin peräti yhden siiderin! :D Josko se takais vielä zombimman olon, hahha. Mutta niin, mä tulen viimeistään ylihuomenna päivittelemään lisää, värjäsin nimittäin hiukset ja se oli punaisen tukan loppu se! 

2 kommenttia:

  1. Ai tätä on liikkeellä muuallakin!? Itse olen pistänyt sen vähenevän valomäärän piikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Mut omalla tavallaan positiivista kuulla, etten ole suinkaan yksin asian kanssa, hahah. Mut totta, valomäärällä lienee omallakin kohdalla iso vaikutus, vaikken halua niin ajatella (oon yrittänyt pyrkiä siihen että sääolojen ja muiden luonnonilmiöiden muutokset ei vaikuttaisi omaan mielialaan, koska täällä meillä Suomessa ne vaihtuu jatkuvasti :D)

      Poista