9.1.2019

Tammikuun puuhia

Heipparei toverit! Tammikuu on edennyt reilun viikon verran ja ajattelin tulla kertoilemaan, mitä se on omalla kohdallani pitänyt sisällään :)

Ensinnäkin unohdin, että Flickr päivittää koko systeeminsä ja maksuttomien tilien kuvalimitti on 1000 kuvaa, mikä siis itselläni on näiden vuosien aikana täyttynyt jo aika monta kertaa. Ja koska se on täynnä, en saa ladattua sinne uusia kuvia joten nämä tämän postauksen kuvat on laitettu suoraan bloggerin kautta. En tiedä vaikuttaako se mihinkään, mutta itseäni ärsyttää, kun olen tottunut tekemään postauksen tietyllä tapaa. No, pitää nyt katsoa mitä teen tuon Flickrin kanssa, sillä en haluaisi menettää siellä olevia kuvia, jotka tosiaan poistuu sieltä suurimmaksi osaksi helmikuussa, jos tiliä ei päivitä maksulliseen versioon. Plaa!

Ja tällä viikolla meillä on tosissaan työpaikalla menossa lattiaremppa, joten sen vuoksi nämä alkuviikon päivät on olleet vähän iisimpiä. Huomenna pitäisi koota tavarat paikallaan ja siinä saattaa sitten mennä tovi...


Eilen meillä oli kavereiden kanssa mäenlaskulattiakaiset, koska kerrankin niin, että kaikilla vapaata samana päivänä/iltana. Mentiin laskemaan mäkeä tähän meidän lähelle ja ei herranjestas kuinka oli hauskaa! En muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon :D Allekirjoittaneen piti totta kai laskea kaikista hurjimmista mäistä ja voin sanoa, että nyt on kroppa kipeänä kaikista niistä pompuista ja pulkan kyydistä lentämisistä. Mäenlaskun kruunasi termarissa odotteleva minttukaakao ja meille palattua saunassa käyminen sekä ruuanlaitto. Ilta venähti aika pitkälle, muttei haitannut olleskaan!


Aloitin viikonloppuna mun hiusten vaalennusopearaation, mitä ei tästä kuvasta kyllä pysty oikeastaan mitenkään päin päättelemään. Hiusten vaaleantaminen punaisesta ja useamman kerran hennatusta tukasta ei ole mikään maailman simppelein projekti, ja nytkin pää on sellainen oranssin kellertävä, mutta who cares. Mulla on ollut punainen tukka nyt niin kauan lukuunottamatta vuoden takaista violetti-kokeilua, että haluan vähän vaihtelua. 


Mie en kestä miten nättiä tuolla ulkona on ollut! Tosin kesä ois silti kiva... Tämä ulko-ovelta avautuva maisema on mun lemppariasioita maailmassa koska se on niin nätti niin usein, kirpeinä talvipäivinä, auringon noustessa tai laskiessa, loppukeväästä kun nuo omenapuut kukkii... tästä tulee aina sellainen olo, että olen kotona ♥


Sunnuntai aamuna aikaa itselle hyvän aamupalan merkeissä. Mulla on muutes roikkunut se sellainen Ikean muutaman euron maidonvaahdotin varmaan viis vuotta laatikossa roikkumassa ja viikonloppuna repäisin, laitoin siihen patterit ja vaahdotin kahvimaidon! Kysymys kuuluu, miksi en ole tehnyt tätä aiemmin.


Tilasin siskolleni joululahjaksi tämmöisiä "retrokuvia" vuosien varrelta ja siinä samalla tilasin muutaman itsellenikin jääkaapin ovea koristamaan. Ei ollut tosin maailman helpoin homma löytää magneetteja, mutta sitten silmään osui nämä supersöpöt magneetit Tokmannilla. Edelleen kyllä liputtaisin sellaisten perinteisten mustien nappimagneettien puolesta, koska ne ei peittäisi kuvia, mutta nämä kelpaa oikein hyvin paremman puutteessa! Tietääkö joku mistä sellaisia magneetteja voisi saada..?


Alennusmyyntishoppailuja! Neulepaita ja sukat löytyi H&M:stä, ja Body Shopista löytyi nuo jumalallisen hyviltä tuoksuvat vartalovoi ja suihkusaippua - alennuksessa nekin. Ainoa ei alennustuote oli nuo viinilasit, jotka jo aiemmin mainitsinkin ostavani. Tarkoitus oli ostaa ne jo aiemmin, mutta joulun jälkeen Sokoksen hyllyt oli ihan tyhjillään, eikä näitä ollut siellä. Mutta nyt on! 


Leivoin vähän aikaa sitten niin herkullista kakkua, että syötiin se käytännössä miehen kanssa kahdestaan. Tästä laitan reseptiä blogiin vielä tämän viikon aikana!
Toinen setti on taas viime perjantailta, kun pidettiin leffailta kotona miehen kanssa. Saatiin Sormusten herra -trilogia päätökseen ja näistä eväistä kyllä riitti siihen lähes nelituntiseen operaatioon :D

Näiden lisäksi olen alkanut potemaan pientä matkakuumetta ja selannut Irlannin karttaa Google Mapsissa aika tarkkaan :D Mä oikeastaan tiedän, mitä haluan siellä nähdä ja oikeastaan aika varma, että pystyn sen toteuttamaankin aika ongelmitta. Mies haluaisi kyllä Prahaan, mutta luulisin, että hän on kuitenkin ympäripuhuttavissa, hahah. No, tarkoituksena ei kuitenkaan ole varailla mitään vielä, joten kuume nouskoon vielä asteen tai pari.

Sellaista siis täällä, mites siellä? Mun loppuviikkoon kuuluu huomisen keittiön kokoomis -operaation lisäksi pari ihan normaalia työvuoroa ja sunnuntaina suuntaan Kouvolaan peräti kolmen päivän vapaille. Nyt mä ajattelin syödä ja kenties avata Netflixin. Niin kiva, että on on tämmöinen päivä, mikä on periaatteessa vapaa, kun töissä kävin vaan pyörähtämässä tekemässä toimistotyöt.

2 kommenttia:

 1. Mä kans havahduin tuohon Flickrin muutokseen maanantaina! :D Kyselin bloggaajakollegoilta mitä he olivat tehneet ja osa alkoi siirtää kuvia bloggerin kautta ja osa osti maksullisen Flickrin! :) Mä hommasin sen maksullisen version, kun se taisi olla 5 euroa kuukaudessa! :)

  Alkoi muuten tehdä ihan hirveesti mieli mäenlaskuun ja minttukaakaota, hah! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuntuu että vaihdan siihen maksulliseen versioon, vaikka se vähän ärsyttääkin!

   Mäenlasku ja minttukaakao oli parasta, vaikka mulla on kyllä takapuoli hellänä edelleen :D

   Poista