26.4.2019

5 x parasta juuri nyt

IMG_3517_edited kevät IMG_3536_edited IMG_3510_edited IMG_3533_edited

1. Sunnuntaina on mun koiran Jedin 14 -vuotissynttärit ♥ Olen tiiättekö just se tyyppi niissä memeissä, joissa vetoaa, ettei voi tehdä jotain, koska on koiran synttärit. Mä jopa pyysin vapaapäivän tätä varten :D Mutta hei, meille tulee vieraita! Ja jos 14 vuotta koiran ikää ei ole syy juhlia, niin ei sitten kyllä mikään!

2. Maa on täynnä ihania kevätkukkasia ja puihin alkaa ilmestyä lehtiä :)

3. Mulla pitäisi nyt aikalailla 98% varmuudella olla loma toivomassani ajankohdassa eli heinäkuun pari ekaa viikkoa (loput siis jätin jonnekin hamaan tulevaisuuteen). Myös mun siskolla on loma samana ajankohtana, eli ehditään varmasti puuhata jotain kivaa yhdessä ja käydä jossain!

4. Keksittiin aiemmin tällä viikolla ystävän kanssa, että kesällä tehdään roadtrippi. Jonnekin päin Suomea, missä ei olla käyty. Hanko tai Pori on tällä hetkellä vahvoilla. Mä ajattelin tosin ehdottaa tähän samaan syssyyn vielä jotain Helsinki -päivääkin, koska haluan Lintsille ja/tai Suomenlinnaan!

5. Hauskat ja koukuttavat uudet sarjalöydökset. Näistä lisää varmasti lähiaikoina!

Ihanaa ja keväistä viikonloppua kaikille ♥ 

2 kommenttia:

 1. Ooooo, roadtrip Poriin kuulostaa näin porilaisen korvaan tosi hyvältä! :D Heinäkuussa (12.-20. päivä) on myös Pori Jazz -festivaalit, joten koko Pori puhkeaa isosti kukkaan. Toki myös silloin yöpymishinnat räjähtävät käsiin, mutta Pori on kyllä kieltämättä tuona aikana parhaimmillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ajankohta sijoittuu todennäköisesti ihan heinäkuun alkuun joten ainakaan jazzeille ei päästä. Mulla on työkaverina yks porilainen ja hänkin mainosti kovasti tuota ajankohtaa :D
   Mutta olipa kohde nyt sitten mikä tahansa niin aivan varmasti hyvä ja huikea reissu tulee! :) Mutta jos sulla on noin porilaisena antaa vinkkejä, miksi kannattaisi suunnata juuri sinne päin jazzien lisäksi niin saa vinkata! :)

   Poista