21.4.2019

Linnunpelättimen tummanpuhuva kevätasu

IMG_3490_edited IMG_3461_edited IMG_3494_edited IMG_3500_edited IMG_3460_edited IMG_3466_edited

Aurinkoista pääsiäissunnuntaita! Itse en valitettavasti pääse nauttimaan kauniista säästä kuin kohta lyhyehkön lenkin parissa, ja sitten menen koko päiväksi töihin. 
Koska aikataulu painaa päälle sen verran, en edes ehdi miettiä kirjoittavani asiasta, mistä olisin halunnut ja mikä on ollut mielen päällä pari päivää, joten täytyy tyytyä jakamaan nämä aiemmin tällä viikolla otetut asukuvat. Olenkin kunnostautunut näiden kanssa nyt oikein kunnolla - jemmassa on vielä yhdet käsittelemättömät kuvat! Tosin en mä tiedä kiinnostaako nämä asukuvapostaukset ketään :D

Mutta se mikä saattaa kiinnostaa, on että minäkin, luettuani Annika Ollilan kokemuksia curly girl -metodista, olen päättänyt aloittaa sen. Liityin myös ryhmään facebookissa ja kahlasin sen aika pitkälti läpi. Kuten näistäkin kuvista huomaa, kiharaa kyllä löytyy, mutta valitettavasti se näyttää enemmän tuollaiselta kuivalta linnunpelättimen heinähatulta. Ja siitä haluan eroon! Ensimmäisenä kollaan jo kotoa löytyvät tuotteet läpi (heh, sitten kun ehdin), jos joku niistä sopii jo valmiiksi metodiin ja sitten puuttuvat käyn ostamassa. Mulla ei ole mitään aikataulua tähän kokeiluun, tänään tai huomenna en ole sitä aloittamassa, mutta toivon mukaan lähiaikoina kuitenkin! Kokemukset tulen totta kai jakamaan sitten myös täällä :)

Ja muutes! Muutaman päivän sisään tulossa jopa leffapäiväkirjaa, olen nimittäin pääsiäisen aikana katsonut useammankin elokuvan! Mutta nyt, ylös ja ulos aurinkoon!

PS. En keksiny parempaa otsikkoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti