1.7.2019

Kesälomalla!

Hei heinäkuu! Kuukauden vaihtuminen tarkoitti omalla kohdalla myös sitä, että mun pariviikkoinen kesäloma alkoi ♥ Lomapäiviähän mulla jää vielä rutkasti käyttämättä, mutta jätin ne tarkoituksella jonnekin hamaan tulevaisuuteen.
Aloitan loma täältä Kouvolasta, jonne toin koiran hoitoon ja päivällä matka jatkuu kohti Lahtea, josta suuntaamme sitten ystäväni kanssa kohti Raumaa. Suomimatkailu kuulostaa erittäin kivalta (vaikka samalla, kun oon lukenut ties kuinka monen seikkailuista Lofooteilla ja muualla Pohjois-Norjassa, tekisi itsekin mieli suunnata Suomen rajojen ulkopuolelle...) Roadtrippimme jälkeen tulen takaisin Kouvolaan muutamaksi päiväksi, mutta sitten suunnitelmat on täysin auki!

IMG_4274_edited

Lomani aikana en suinkaan aio hiljentyä täällä tai muualla somessa, vaan tarkoituksena olisi saada tuutattua mahdollisimman paljon materiaalia ulos, mikäli inspiraatio ei häviä mihinkään.

Kuvan yläpuolelle muuten linkitettynä takavuosien kesähitti - ei mitään hajua minkä vuoden, mutta muistan sen soineen radiossa paljonkin joskus kun olin ala-aste ikäinen ja yhdistän siihen jotenkin tosi voimakkaasti kuumat kesäpäivät ja sellaisen levollisen, kiireettömän kesäpäivän. Biisimuistot on ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti