16.7.2019

Mummotukka, loman loppu ja matkakuume

Kesälomani loppui eilen. Kävin toki lauantaina tekemässä iltavuoron, koska omalla kohdalla se on jo ihan perinne, että lomalla käydään ainakin yksi vuoro tekemässä. Mutta eilen oli varsinaisesti ensimmäinen vuoro loman jälkeen ja voi jestas, millainen päivä olikaan. Olen todella helpottunut, että mulla on heti tuon yhden vuoron jälkeen tänään vapaa :D Muuten kyllä kiva palata töiden pariin!

  IMG_4633_editedIMG_4619_edited IMG_4616_edited

Mitä mummotukkaan tulee - no, näette kuvista. Haalistuva vaaleanpunainen väri ei oikein auta asiaa, mutta en aio tehdä sille mitään, en siis värjätä uudestaan vaan haalistukoot omia aikojaan. Munhan piti aloittaa se helkutin curly girl jo kesäkuussa, mutta en ole kyllä varsinaisesti aloittanut tähän päivään mennessäkään. Olen kyllä plopannut ja vähentänyt shampoopesuja ja kerran kokeilin laittaa geeliäkin, mutta siitä ei kyllä tullut mitään. No, ei stressiä. Sama harakanpesä on toiminut ihan kohta 27 vuotta jo, niin kyllä se toimii jatkossakin.

Ja sitten vielä se kolmas asia: matkakuume! Koko alkuvuosi on mennyt niin sanotusti hienosti, en ole juurikaan ehtinyt miettiä ulkomaanmatkoja eikä varsinaisesti ole ollut tarvettakaan, koska viime vuonna tuli matkustettua niin paljon. Mutta nyt, ihan tuossa lomani lopussa se vaan iski. Onneksi mulla on kuitenkin jo suunnitelmia tämän kuumeen laskemiseen. Asiaan liittyy hyvin vahvasti veronpalautukset sekä vielä jäljelle jääneet kolme lomaviikkoa. Sekä yllätysmomentti, jonka onnistumisesta en vielä osaa mennä sanomaan, mutta juuri siksi en nyt paljasta suunnitelmia sen enempää, ettei yllätyksen saaja tule niitä täältä lukemaan (mikä on epätodennäköistä, mutta ei kuitenkaan mahdotonta).

Nyt toivottelen kivaa tiistaipäivän jatkoa ja suuntaan itse koiran kanssa kävelylle ja sen jälkeen aikomuksena on käydä kirpparilla tonkimassa löytöjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti