5.7.2019

Sateisen perjantain mietteitä

Plaah, mikä sateinen perjantai. Sateen lisäksi vuorokauteen on mahtunut muitakin ikäviä juttuja, kuten ambulanssin soittoa perheenjäsenelle (nyt kaikki on kunnossa) sekä ongelmia palkan kanssa (sekin on nyt korjattu). Tosin kyllähän sen tiesi, ettei koko loma voi olla yhtä auringonpaistetta, mutta aavistuksen ketuttaa silti. Toisaalta tänään menen kotiin, ja kotona odottaa valtava pyykkikasa, ja sen uurastuksen aloittaminen ei ehkä ärsytä niin paljon, kun ulkona on tyhmä sää. Toisaalta pyykit kuivuu paljon hitaammin eikä niitä todellakaan saa ulos kuivumaan. Hitto.
Joka tapauksessa ajattelin piristää tätä perjantaita jakamalla muutamat aurinkoiset kesäkuvat tältä viikolta! 

IMG_4440_edited IMG_4353_edited IMG_4445_edited IMG_4479_edited IMG_4404_edited IMG_4466_edited IMG_4354_edited IMG_4447_edited IMG_4470_edited

Minkälaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Itse saan taas auton käyttööni, joten mietin jonkinlaista kesäretkeä (kröhöm, toki säästä riippuen) jonnekin maksimissaan tunnin ajoetäisyyden päähän ja treffata vähän ystäviäkin :) Onneksi viikonlopun jälkeen on edessä vielä toinen lomaviikko, joten ei tarvitse hirveämmin stressata (tai no, niinkun tämän postauksen alusta käy ilmi, niin ei se loma aina tarkoita, etteikö joku asia mieltä painaisi).  Joka tapauksessa ihanaa kesäviikonloppua kaikille, oli sää siellä suunnalla sitten mikä tahansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti