13.7.2019

Pientä kesäahdistusta

Heinäkuu lähenee puolta väliä ja se vähän ahdistaa. Ahdistaa, koska ulkona ei tunnu yhtään kesäiseltä, lämpöiseltä, kuumalta - mitä kaipaan ja tuntuu, että koko kesä vaan valuu sormien välistä. Lomakin loppuu huomenna.
Tiedän, että kaikki on vaan mun pään sisässä. Todellisuudessa se ei ole maailmanloppu, vaikka superhelteisiä kelejä ei tulisikaan. Kesää on jäljellä käytännössä puolitoista kuukautta ja siihen saa mahtumaan vaikka ja mitä. Lomalla on ollut ihana olla, mutta töihin palaaminen ei ahdista. Joten siinä mielessä tämä "ahdistus" kesästä ja kesän loppumisesta on täysin turha. Mutta valitettavasti välillä sitä vaan tuntee asioita, vaikka kuinka ymmärtäisikin, että niiden tunteminen ja miettiminen on täysin turhaa. Toisaalta tiedän, että ahdistuksen takana piilee vähän isompiakin juttuja, kuin vuodenajat, mutta siitä kenties lisää joskus toiste.

IMG_4576_edited IMG_4560_edited IMG_4573_edited IMG_4541_edited_edited 

Kuvien neulepaita on muuten tämän kesän alelöytöjä ja valehtelematta ollut mun päällä varmaan joka toinen päivä siitä lähtien :D Ne kesäkelit... Sen kummemmin en ole alennusmyynneissä juuri käynytkään, en halua että mukaan tarttuu hirveästi jotain, mitä en välttämättä tarvitse. Ajatuksena tosin on mennä ensi viikolla vapaapäivänä kiertämään kirppikselle, jos sieltä löytyisi jotain hauskaa. Ja myöhäinen nimpparilahja siskolle täytyisi löytää myös! Ei välttämättä sieltä kirppikseltä tosin.

Tätä lauantaipäivää ajattelin jatkaa ulkoilun ja mahdollisesti leipomisen merkeissä. Mukavaa viikonlopun jatkoa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti