6.7.2016

Grunge Child

Hoplaa! Täällä ollaan, takana on aika tekemisentäyteinen alkuviikko, eikä loppuviikko näytä sen lunginmalta. Eilen oli työpäivä täysin vieraiden ihmisten kanssa Helsingissä, kun olin vähän opettelemassa pitaleipien täyttöä! Tässä saa kyllä huokaista helpotuksesta, koska kaikki on viimein ihan julkista tietoa - nykyisen työpaikkani (eli Siipiravintolaan) yhteyteen aukeaa nyt kesän aikana Fafa's, eli falafelejä, pitaleipiä, salaatteja yms. tarjoileva ravintolaketju. Nyt Lahteen aukeavan ravintolan lisäksi näitä löytyy Helsingistä ja Tampereelta. Oon tästä kyllä tosi iloinen ja innoissani, koska uuden opettelu on aina jees ja työhön tulee vähän vaihtelua ja lisää haastetta :) 

grunge 1 grunge 2 grunge grunge4 grunge 5 mekko Forever 21 / paita Second hand (Gina Tricot) / sukkahousut ja kengät H&M / laukku Gina Tricot / choker Claire's

Mutta se työasioista :) Huomenna mulla on vapaa, ja otan junan kohti Hyvinkäätä ja meen treffaamaan hyvää ystävääni sekä metsästämään käsimatkatavara-kokoista matkalaukkua. Sitä ennen tai sen jälkeen aika kuluukin kirpparitavaroita hinnoitellessa, sillä päätinkin ottaa vielä toisen kerran pöydän tähän kesälle ja myydä oikeasti kaiken vähälle käytölle jääneen pois. En varmaan esim. tarvi kuutta viinilasia, jos meidän taloudessa ei kukaan juo viiniä ja jos on vieraita, ketkä juo, niin niitäkään ei tyyliin ole kahta enempää. Että jos ei Ikeaan asti jaksa lähteä vinkkulaseja hakemaan, niin pöydästä nro 36 Lahen Cetorilta voi lauantaista alkaen noutaa pois! :'D 
Kello lähenee pikkuhiljaa puolta yötä, joten eiköhän tää päivä ollut aika pitkälti tässä (todennäköisesti löydän itseni hereiltä vielä tunninkin päästä...) joten hyvää yötä ja huomenna palaan asiaan tänään saapuneen Livboxin kanssa!

PS. Mihin se lämpö on kadonnut? Eilen mä oikeasti vedin liikenteessä neulepaita + takki yhdistelmällä eikä tullut edes kuuma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti