7.1.2017

Viime vuoden lempparileffoja

Katsoin vuonna 2016 äkkiseltään laskettuna 105 leffaa. Kävin läpi vuoden aikana kertyneet leffapäiväkirjat ja kokosin sieltä lempparit yhteen. Ja vuoden 2016 lempparileffoilla en nyt tarkoita sinä vuonna ilmestyneitä elokuvia (vaikka niitä tähän listaukseen mahtuukin muutama) vaan kaikkia elokuvia, jotka tuolloin katsoin :) Sama perinne jatkuu tänäkin vuonna, joten joka kuun lopussa/seuraavan kuun alussa on siten aina odotettavissa jonkinlainen leffapäiväkirja!
(huom. seuraavassa listauksessa leffat satunnaisessa järjestyksessä.)

IMG_2610 IMG_2601

The Breakfast Club (IMDb 7,9)
The Revenant (IMDb 8,2)
The Intern (IMDb 7,2)
Candy (IMDb 7,3)
Rita Hayworth - Avain pakoon (IMDb 9,3)
Age of Adaline (IMDb 7,2)
Side Effects (IMDb 7,1)

IMG_2614 IMG_2638 IMG_2603

L.A. Confidential (IMDb 8,3)
The Perks Of Being A Wallflower (IMDb 8,0)
Se7en (IMDb 8,6)
Me Before You (IMDb 7,5)
Conjuring 2 (IMDb 7,5)
State of Play (IMDb 7,1)

IMG_2605 IMG_2618

Muut leffaharrastelijat! Laskitteko, monta leffaa tuli viime vuoden aikana katsottua? Entäs mitkä leffat meni suosikkilistalle tai oli muuten vaan hyviä ja suosituksen arvoisia? :)

8 kommenttia:

 1. Omat suosikit oli viime vuonna X+Y, 50/50, Memento ja Charlie St. Cloud. Myös The Intern oli hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo noista nähnyt ku 50/50 ja Mementosta osan, voispa kattoa sen uudelleen/loppuun ja kattoa mistä noi muutkin kertoo :)

   Poista
 2. Wow mitä kuvia! <3 Mun viimevuoden suosikiksi nousi jouluaikoihin leffoihin tullut Liittoutuneet. Toi The Intern on ollut munkin mielestä hyvä ja mieleenpainuva! Age of Adaline on myös nähty ja sekin oli mun mieleen. Oon kyllä kova käymään elokuvissa ja viaplay sekä netflix on kovalla käytöllä. Pitää listata nää leffat, jos ne katsoisi tämän vuoden aikana. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Liittoutuneet vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta leffalta, se tulee varmasti katsottua sitten kun ilmestyy levylle! Mä käyn tosi harvoin elokuvissa, koska en tykkää maksaa siitä niin paljon ja muutenkin koen elokuvien katsomisen miellyttävämmäksi kotona omassa rauhassa :) Mut aina silloin tällöin leffassa on kivaa vaihtelua!

   Poista
 3. oho, sä oot ehtiny kattoo monta leffaa! me ollaan niin laiskoja, ettei oikei tuu leffoja katottua, vaan katotaan aina tuttuja ja turvallisia sarjoja :-D toi the revenant pitäisi kyllä tsekata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin vaihtelee vähän kausittain, joskus tulee katsottua elokuvia tosi paljon, monta viikossa ja sitten saattaa mennä vaikkapa kuukausi, ettei tule katsottua tyyliin yhtään. Niin kuin joulukuussa taisin katsoa peräti yksi tai kaksi leffaa. Mut joo sarjat on monella tapaa "helpompia" katsottavia, monesti se yksi jakso kestää sen about 40 minuuttia ja voi jatkaa helposti kun siltä tuntuu. Ja jos jää koukkuun johonkin sarjaan, niin on niin helppoa (ja pakkomielteistä) klikata vaan seuraava jakso katsottavaksi, kun taas elokuva pitää aina valita ja on aika lailla fifty-fifty et onko omasta mielestä hyvä vai ei → jos ei miellytä, niin sitten tulee fiilis et meni hukkaan se aika ja mahdollisesti rahat :D Ei oo siis helppoo olleskaan haha! :D

   Poista
 4. Ite en laskenu viime vuonna katsottujen leffojen kokonaismäärää muuten kuin leffahaasteen osalta ja sen ulkopuoleltakin tuli katsottua paljon. Tässä postaukseni siitä http://mammamiiau.blogspot.fi/2016/12/vuoden-viimeinen-miten-kavi.html
  Sun viime vuoden lempparileffoista itse olen nähnyt seitsämän ja ne oli kyllä ihan huippuja; Se7en, The Intern, Me Before You, Age of Adaline, The Perks of Being Wallflower, Shawshank Redemption ja Side Effects, suurimman osan noista itsekin katsoin juuri viime vuonna. Muista lemppareistasi vielä The Revenant on vitselläni must see-leffojen listalla odottelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukaisemassa! Sun listaamista elokuvista olen nähnyt reilu parikymmentä :)

   Poista