3.7.2017

18 kuvaa kesäkuulta


Muksaa uutta viikkoa kaikille! Mulla on nämä viikon esimmäiset päivät vapaata ja tulin hakemaan Jediä Kouvolasta. Oli kyllä taas niin orpo olo kotona ilman sitä! Mutta niin, mä tulin perinteiseen tapaan tyrkkäämään teille viime kuun puhelimeen tallentuneita otoksia: 

snap1

1. No okei, tämä on virallisesti toukokuulta, mutta ei anneta sen häiritä. Pointti kuvassa siis lähinnä se, että olin lentokoneessa menossa pois Suomesta :D
2. Aamupalaa Dublinissa! Paikkana vanha tuttu Cafe Kylemore ihan keskustassa, jossa ollaan käyty aamupalalla pari kertaa aiemminkin. Ei varsinaisesti mikään erityisen kummoinen, mutta helppo ja suht edullinen systeemi hyvän sijainnin lisäksi on tehnyt tästä niin sanotusti vakkaripaikan.
3. Ihana Bray ♥

snap2

4. Jedikultahan se siinä ♥
5. Kokeiluun lähti Ben & Jerrysin uutuus ja voi luoja ku oli hyvää. Tahtoisin testaa topped -sarjan muutkin maut, mutta koska tää ei ole mikään budjettiherkku niin täytynee odotella vähäsen aikaa. Onneksi hyviä jätskejä löytyy edullisemminkin, muuten oisin pulassa!
6. Chillii laiffii ja coolii menoo eli vaan selfie sohvalla, höhöh.

snap3

7. Kakkukestit, oli mustikka-sitruunakakkuu ja porkkanakakkuu.
8. Mun paras kaveri ♥
9. Kaverilla oli tuparit, käytiin piipahtamassa! Ällömakeeta boolia, musiikkia Youtubesta, chilillä tuunattuja poppareita, oli ihan muksa ilta ja kotiin tultiin vielä Subwayn kautta.

snap4

10. Vapaudenkadulle avattiin kevällä uusi jätskikahvila Bus Gelato ja tää oli toinen kerta, kun siellä kävin. Hurjan hyviä jätskejä ja kivanoloinen paikka muutenkin, suosittelen käväsee!
11. Kyllä, värjäsin hiuksia melkein vuoden tauon jälkeen muulla kuin hennalla tai sävyttävällä hoitoaineella. Hurjaa muutosta ei tullut, oon aina jotenkin supervarovainen näiden vaalennusaineiden kanssa ja pidän väriä varmaan kolmanneksen siitä, mitä se voisi päässä olla. Tarkotus ois varmaan tehdä vielä toinen samanmoinen operaatio tämän kuun aikana
12. Meidän piha on aika jees! Tai siis taloyhtiön...

snap5

13. En tiedä monta jätskikuvaa toi tunkea samaan postaukseen, mutta toisaalta nyt on kesä. Tässä oltiin jätskillä satamassa eräänä aurinkoisena päivänä.
14. Koska miksi sitä ei ottais kuvaa itsestään ennen päikkäreitä? Tää oli kyllä oikeasti vastaus siskon snäppiin, joten annettakoon anteeksi.
15. Ei huvittanut kokkailla joten käytiin vetäsemässä överiannokset mun duunipaikalla.

snap6

16. Käytiin juhannusaattona poikaystävän porukoilla kahvittelemassa, nämä oli eväät juhannuskakun lisäksi!
17. Jee. Join siiderin pihalla ja menin sisälle katsomaan Netflixiä :D
18. Siinä se taas ois poseeraamassa hih.


Niin ja hei snapchatista mut löytää mennikae -nimimerkin takaa! Mitään ihmeellisyyksiähän en varsinaisesti sinne jaa, mutta olen kuitenkin viimeisen parin kuukauden aikana aktivoitunut jonkin verran joten saattaapi sieltä jonkin verran kuvaa ja videoo löytyä :) 

2 kommenttia:

 1. Ihanan tapahtumarikas kesäkuu sulla! Ja voi vitsit toi Irlanti, sinne olis mahtavaa kyllä joskus päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ehtii kuukaudessa moneen moista duunailla eikä aina tuu edes tajuttua kuinka paljon, kun sitä ei tavallaan osaa ottaa huomioon niitä semmosia semiarkisia asioita :)
   Irlanti on ihana, toivottavasti pääset kokemaan maan vielä joku päivä!

   Poista