29.7.2017

6 am

Mulla on ollut tapana ainakin kerran kesässä lähteä aikaisin aamulla lenkille. Mä olen iltavirkku ja nukun aamuisin yleensä suhteellisen myöhään, koska työ sen useimmiten sallii ja yleensä nämä kyseiset aamulenkit vaativat sen, että valvon koko yön (en tosin tarkoituksella) ja kun aiemmin viikolla näin kävi, päätin hyödyntää tilaisuuden ja lähdin kamera mukanani aamukävelylle. Tällä kertaa lähdin liikkeelle aika "myöhään", hieman ennen kuutta ja aurinko oli ehtinyt nousta jo aika korkealle, joten aamuruskon kauniit sävyt jäivät tällä kertaa taltioimatta, mutta sain mielestäni silti ihan kivoja kuvia räpsittyä :) Toisekseen oli kivaa vaihtelua olla liikkeellä silloin kuin juuri kukaan muu ei (muutamia satunnaisia töihin pyöräilijöitä lukuunottamatta), oli niin ihanan seesteisen hiljaista!

IMG_7026 IMG_7010 IMG_7033 IMG_7018 IMG_7014 IMG_7050 IMG_7035 IMG_7009 IMG_7031 IMG_7058 IMG_7052 IMG_7036

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!! Olen myöskin iltavirkku ja aikaiset herätykset ovat supervaikeita, joten tällaiset aamuiset kuvauskävelyt ovat jääneet toistaiseksi vain haaveeksi. Ehkä vielä jonain aamuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti ♥ Kyllä se herääminen on vaikeaa, mutta sitten kun saa edes yhden hyvän kuvan niin on kyllä sen arvoista! Ja muutenkin asiat ja paikat näyttää vähän erilaisilta kun ne näkee ja kokee johonkin ihan toiseen aikaan kuin yleensä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3 Mä kävelen joskus töiden jälkeen sataman kautta kotiin ihastellen auringonnousua! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen päässyt töistä näin kesällä yleensä auringon laskun aikoihin ja päässyt ihastelemaan sitä (kuvia tosin en juurikaan ole ottanut) mutta auringonnousut on kyllä yhtä ihania!

   Poista