25.4.2018

Keltaiset kengät ja kevätflunssa

IMG_0100 IMG_0106 IMG_0067 IMG_0120 IMG_0095

Terkut sairastuvalta! Mun kahden päivän vapaat ei alkanutkaan kovin loistokkaasti, kun lenssu yllätti. Mikään maailmanlopun tauti ei ole kyseessä, mutta ilmoitin jo töihin olevani ainakin huomisen saikulla, sillä hengitystiet on ihan tukossa, astmalääkettä ja nenäliinoja saa kiskoa kaksin käsin. No mutta, nyt pari päivää lepoa ja toivotaan että hellittää!

Asiasta kukkaruukkuun eli siihen näistä kuvista todennäköisesti heräävään kysymykseen, miksi keltaiset kengät? Tasan yhdestä kuvasta voi tarkkaan tihrustamalla havaita, että mulla on myös keltaisiksi lakatut kynnet, eli mikään ihan random valinta ei ollut kyseessä vaan mätsätty kokonaisuus ;D Toisaalta nuo Puman popot on ihan tuliterät ja halusin laittaa ne heti jalkaan välittämättä siitä, mitä jonkun toisen väriympyrä siihen sanoo...

Kipeänä olon lisäksi eilen juhlittiin kevyesti perheen ja perheen koirien kanssa meidän poppoon vahimman koiraherran, Jedin 13-vuotissynttäreitä. Tämän lisäksi mä olen yrittänyt hahmotella ensi viikon vappujuhlia, mutta koska osallistujamäärä on vielä täysin auki (päätös viimehetken vappubileistä ei ole kaikista järkevin vaihtoehto kun osa ihmisistä asuu ympäri Suomea ja osa on vuorotöissä), mitään tarkempaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Mutta onneksi juhia voi pienemmälläkin porukalla :)
Ja huomenna, mikäli oma kuntoni sen sallii, ois tarkoitus testata uusi kahvila ja varailla kaverin kanssa kesälomareissun lennot ja ja sitä kautta laatia sitä tarkempaa matkasuunnitelmaa, jeij! Toinen vaihtoehto on linnottautua kotiin ja tilata Woltilla hillittömät eväät lennon metsästykseen, mikä ei ole yhtään hassumpi vaihtoehto sekään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti