23.4.2018

5 x kosmetiikkasuosikki juuri nyt

Aurinkoista maanantaita! Mun viime viikko oli sen verran kiireinen ja väsyttävä, etten ehtinyt tulla tänne kirjoittelemaan kuin yhden postauksen verran, toivotaan että tämä viikko on vähän parempi! Sillä inspiraatiota ja juttuja löytyisi, kunhan ne ehtisi vaan tuutata tännekin :) Aloitetaan viikko nyt kuitenkin kosmetiikka-aiheisella postauksella, eli tässä ois viisi suosikkituotetta tällä hetkellä: 

IMG_0050

Mulla on ollut käytössä koko talven Max Factoryn meikkivoide, mutta näin kevään tullen halusin vaihtaa kevyempään ja palasin vanhaan, hyväksi todettuun suosikkiin eli Maybellinen BB-voiteeseen. Mikään muu tässä tuotteessa ei ainakaan omasta mielestä ole muuttunut kuin hinta sitten viime käyttökerran, mutta se annettakoon anteeksi. Tämä tuote sopii mun kasvoille.

Toinen meikkituote on Essencen ripsiväri, joka on itse asiassa jo toinen samanlainen käytössäni. Näitä ripsareitahan löytyy kyseiseltä merkiltä joka lähtöön ja tämä on ainoa kokeilemani, eli muutkin on varmasti hyviä, mutta tässä on juuri ne ominaisuudet, joista itse tykkään: melko iso harjaosa, suht kostea ja runsas koostumus värissä ja hintahan on naurettavan edullinen. En sano että tämä olisi paras käyttämäni ripsari, mutta jos saan tällä hinnalla omille silmilleni sopivan tuotteen, niin miksi valitsisin kalliimman? Ainoa miinus tulee tuotteen pysyvyydestä - se ei nimittäin kestä täysin suttaantumatta pitkää päivää esim. töissä ollessani. Ongelma on kuitenkin sen verran vähäien, että annan anteeksi. 

dermosil

Tämä tuotekaksikko on tullut itselleni hyvinkin tutuksi, molemmista tuotteista on nimittäin peräti kolmannet purkit menossa. Varsinkin tuon silmänympärysvoiteen kohdalla se saattaa ihmetyttää, mutta silmnympärysiho on varsinkin talvisin ihoni ongelmakohta ja tällä tuotteella olen saanut pidettyä sen hyvinkin siedettävän näköisenä! Hintaa yhdellä purnukalla on sitä paitsi alle kahdeksan euroa, eli tätä kehtaa käyttääkin. Pakkaus on tosiaan vähän hassu, mutta nuo helmet ovat tuotteen voideosa, ja purkin keskellä on geelimäinen osa ja tuotetta annostellaan pakkauksen mukana tulevalla "lusikalla", joten tuote pysyy suht hygieenisenä, kun ei tarvitse sormella tuotetta purkista kaivaa.

Kasvoseerumi Hyal-X3 Vitamin E ei ole sekään hinnalla pilattu - tuubi maksaa 7 euroa. Tuote on superkevyt ja kosteuttava. Mä myös tykkään tämän tuoksusta hurjasti: se on lähes olematon, mutta samalla sellainen vähän karkkimaisen makea. Ainoa "miinus" minkä olen huomannut, että tämä tuote kannattaa levittää hyvissä ajoin ennen meikkaamista, sillä oma meikkivoide ei ainakaan levittynyt suoraan tämän päälle kovinkaan kauniisti. 

IMG_0051

Jos muut tuotteet kuuluvat vähän edullisempaan hintaluokkaan, niin tässä yksi hieman hinnakkaampi lemppari: Lumenen Glow Boost -seerumi. Tämähän tuli Lumenen joulukalenterista ja ihastuin tuotteeseen saman tien - tämä on nyt toinen täysikokoinen ostamani pullo. Vaikka hinta huitelee parinkympin paremmalla puolella - mikä ainakin omasta mielestä on suhteellisen kallista - on tuote kuitenkin riittoisaa. Tuote kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja tätä voi sekoittaa vaikkapa meikkivoiteen sekaan. Itsestäni tuntuu, etten ole kunnolla herännyt, jos en laita tätä heti aamusta kasvoilleni.

Pitkästä aikaa hankin ihan uutta kosmetiikkaakin - niistä ostoksista toivon mukaan lisää ihan lähipäivinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti