26.4.2018

Kevään kosmetiikkahankintoja

Pari postausta takaperin mainitsin hankkineeni pitkästä aikaa uutta kosmetiikkaa ja uudella tarkoitan nyt itselleni tuntemattomia, uusia tuotteita. Ja muutamasta tässä onkin vain kyse, sillä olen oppinut, että omalla kohdalla enemmän on vähemmän, eikä ole mitään syytä haalia järisyttävän kokoista kosmetiikka-arsenaalia, kun en ehdi enkä jaksa niitä kuitenkaan käyttää. Minä en muutenkaan ihan rehellisesti sanottuna ymmärrä ihmisiä, keneltä löytyy kymmenittäin meikkipaletteja, luomivärejä ja huulituotteita ja haalivat niitä uusien ilmestyessä aina lisää, mutta eipä tuo ole minulta pois ja olen onneksi itse opetellut tämmöisestä kulutusmallista hyvin pitkälti pois muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Joka tapauksesa nyt niihin hankkimiini tuotteisiin:

IMG_0056

Okei, jos edellisessä lauseessa manasin ihmisiä, jotka hankkivat kosmetiikkaa vain hankkimisen ilosta ilman oikeaa tarvetta, niin se pätee omalla kohdallani tähän NYX:n Dublin -meikkipalettiin. En pysty perustelemaan ostoa millään tarpeella, olen ainoastaan kuolannut tämän perään sen ilmestymisestä saakka, eli hyvän tovin. Ja ei varmaan tarvitse hirveän kiihkeästi perustella, miksi valitsin juri Dublinin kaikista saatavilla olevista paleteista..?! :D Palatkaamme paletin sisältöön tarkemmin kohta!

En käytä irtoripsiä juuri koskaan, koska silmäni ovat muutenkin tarpeeksi herkät kaikenlaisille ärsykkeille ja olen ripsiini tyytyväinen ihan sellaisenaan, mutta multa löytyy silti aina "varuiksi" kaapista yksi pari. Nämä tulee todennäköisesti käyttöön vappuna.

NYX:ltä tilasin myös uuden eyelinerin ja kulmavärin, jotka olen molemmat ehtinyt ottaa käyttöön hyvällä menestyksellä. Erityisesti kulmaväri on mieleen, sillä olen about viimeisen vuoden käyttänyt tietynväristä luomiväriä ja pannu on melkein loppuun käytetty. Koostumushan tässä on sellainen kulmavärimäinen, joten sekin on tervetullutta vaihtelua puuterimaisen värin jälkeen.
Eyeliner on sekin äärimmäisen hyvä ja sillä saa paljon tarkemman lopputuloksen kun aiemmin käytössä olleella voidemaisella värillä, mutta sutimainen levityspää ei välttämättä sovi ihan aloittelijan käyttöön.

Joicon K-PAK Intense Hydration hiusnaamiosta luin paljon positiivista palautetta, mutten ole ennättänyt vielä testaamaan. Ostan itselleni aina silloin tällöin tämmöisiä "piilopulloja", sillä hoitoainetta kuluu meidän taloudessa niin hurjasti poikaystävän pitkien hiusten takia - itse pesen puolta lyhyemmät hiukseni puolet harvemmin, joten tykkään silloin tällöin hemmotella itseäni tämmöisillä erikoisuuksilla ainaisten markettihoitsikoiden ohella. 

IMG_0060

Sitten sitä Dublin -paletin sisältöä. Eli pakkauksessa on neljä luomiväriä, kaksi korostusväriä kasvoille ja yksi huulituote - joka on suosittu soft matte huuliväri uudessa sävyssä, ja näitä uusia sävyjä saa käsittääkseni vaan näistä paleteista. Tämä huuliväri on tosi hyvänvärinen - taipuu aavistuksen verran kylmään, mutta on silti huulilla hyvänvärinen (yleensä kylmään taittavat huulivärit ei sovi mulle laisinkaan). Luomiväreistä tuo vaalein on mattainen ja siinä on myös heikoin pigmentti, mutta se on tarkoitettukin ns. pohjaväriksi. Vihreitä sävyjä tulee meikeissä tosi harvoin vastaan ja se on hauska ja osuva piristys tähän palettiin.
Mitä noihin korostustuotteisiin tulee, poskipuna on just sen sävyinen, mitä olen halunnutkin, sillä kaikki omistamani ovat suhteellisen pinkkejä. Mikään superpigmenttinen tämä ei ole, mutta poskipunissa se vaihtoehto sopii mulle paremmin. Korostusväriä en ole vielä kokeillut, sillä käytän sitä muutenkin aika harkitusta ja harvoin. Sävy on hassusti hieman "vihertävä", mikä ei tosin näy kuvassa. 
Paletti on näppärän kokoinen ja plussaa isosta peilistä! Ja tilallehan voi vaihtaa mielensä mukaan minkä tahansa muun sarjan huulituotteen, jos sävyjä löytyy muutamaa eri, kuten itseltänikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti