1.5.2018

Vappujuhlissa

Mainiota vappua kaikille! Täällä Lahessa sää on suhteellisen mälsä - sade on lakannut mutta päivä on harmaa kuin mikä, tosin pientä kirkastumisen merkkiä on ilmassa. Säällä ei sinällään ole itselleni tosin mitään väliä, koska päivä on tarkoitus viettää rennosti kotona löhöten kauppareissua ja lenkkia koiran kanssa lukuunottamatta.

Eilen meillä sen sijaan oli vappujuhlat ja tosi onnistuneet sellaiset! Aluksi näytti vähän siltä, että pääseekö paikalle kukaan, mutta loppujen lopuksi meitä taisi parhaimmillaan olla viitisentoista. Tarjoilusta sain tuttuun tapaan hurjasti kiitosta, mikä on aina mieltä lämmittävää, koska tykkään väsätä ihmisille herkkuja ja naposteltavaa. Meillä oli myös twister -boolia, mutta siitä mulla ei ole kuvamateriaalia. Boolista kuitenkin tykättiin siitäkin kovasti, eli jos on pippalot mielessä ja booliresepti hukassa, suosittelen kokeilemaan tätä!

IMG_0170 IMG_0171 IMG_0166 IMG_0176 IMG_0175 IMG_0173 IMG_0178
Mun vappuasusta, eli tuosta vihreästä mekosta kuvamateriaalia sitten seuraavassa postauksessa enemmän :) 

Mutta nyt tää yrittäis kerätä nuo peräti neljä muovikassillista tölkkejä ja pulloja ja hipsiä niiden kanssa kohti kauppaa hakemaan vähän "darramättöä" vaikka itse asiassa mistään krapulasta ei ole tietoakaan, sillä nautin boolia ja muita alkoholijuomia sangen sivistyneesti eilen, sillä en halunnut että tämä toinen vapaapäivä menee ns. hukkaan huonon olon takia. Eli onnistunut vappujuhla senkin osalta! Mutta darramättöähän voi luonnollisesti syödä ilman sitä darraakin ;)
Mitenkäs te olette viettäneet vappua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti