15.5.2018

Lentoliput Kanadaan ja polvilumpio sijoiltaan

fiilis

Nyt on vasta tiistai iltapäivä, mutta sattua ja tapahtua on ehtinyt meikäläisen mittakaavalla paljon. Päällimmäisenä mielessä on tänään aamupäivällä pois paikoiltaan ja takaisin paikoilleen muljahtanut polvilumpio ja niille, ketkä eivät tiedä, niin tämähän sattuu aivan kamalasti. Jalka menee lähes käyttökelvottomaksi ja verta sekä nestettä kertyy polveen paljon. Mulla on muutaman tunnin päästä työterveyslääkäri ja odotan kauhun sekaisin fiiliksin veren ja nesteen poistoa sekä sairaslomamääräystä. Puhumattakaan siitä, että mitä jos jalka tarvii operoida, kuten oikea. Fiilikset on tosi sekavat koska tämä tulee itseni lisäksi vaikuttamaan todella moneen muuhun ihmiseen. Puhumattakaan siitä, että kesäloma reissu häämöttää kuukauden päässä - sitä ei tietenkään tarvitse perua, mutta jalan kohtalo ja kunto saattaa vaikuttaa reissun suunnitelmiin ikävällä tavalla. 

fiilis2

No, jotain hyvääkin: ostettiin spontaanisti lentoliput Kanadaan, Torontoon syyskuulle. Suunniteltu Slovenian reissu jää siis välistä, sillä bongasin lennot 300 euron henkilöhintaan ja kysyin poikaystävältä, että mitäpä jos Kanadaan. Maa kiinnostaa mietä molempia, joten päätettiin repäistä. Tuosta 10 päivän reissusta tulee varmasti tähän asti jännin, sillä se on molempien ensimmäinen matka Euroopa ulkopuolelle. Matkaan on kuitenkin vielä reilusti aikaa, ja ensin haluan keskittyä nauttimaan kesäkuun reissusta kunnolla. Mutta tulen palaamaan aiheeseen varmaan vielä monesti ja jo tässä vaiheessa saa heittää Kanada -vinkkeä ilmoille (lähinnä akselilla Ontario-Quebec sillä pitkien etäisyyksien vuoksi kaikkea ei millään pysty näkemään ja kokemaan)

fiilis3

Nyt pieni hermolepo ennen lekurireissua. Päivä olisi sisältänyt ihan muunlaisia suunnitelmia (samoin kun vähän koko tämä viikko) mutta toisinaan asioita tapahtuu itsestä riippumattomista syistä eikä niille vain voi mitään. Tulen sitten kertoilemaan, miltä tulevaisuus mun heikkojen polvien kanssa näyttää! Parempaa tiistaipäivän jatkoa teille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti