31.5.2018

Pullajalka shortseissa

IMG_0414 IMG_0389 IMG_0433 IMG_0423 IMG_0411

Ajattelin, että kirjoittaisin tähän jälleen kerran jotain kehopositiivisia ajatuksia siitä, kuinka shortsikelit kuuluu kaikille, myös meille pullajalkaisille selluliittireitisille atoopikoille. Että mitä sitten, vaikka joku tuijottaisikin ja eipä maailma siihen kaadu, jos nilkan kohdalta on jäänyt vähän sheivaamatta.
No hitto just näinhän se on, ja koska tiivistin koko helahoidon just kahteen lauseeseen, niin miksipä lähtisin asiasta enempää jaarittelemaan. Kaikkien koivet ei yksinkertaisesti istu Venus -mainoksiin mutta ei se tarkoita, että pitäisi koko kesä istua pimeessä ladossa lakanaan kääriytyneenä sen takia. Toivotaan, että shortsikelejä ois vielä tänä kesänä hurjan monta!

PS. Jos kuukauden 12 postauksesta kolmessa mainitaan jalka tai jalanosa (polvi) niin pitäiskö huolestua? :D

4 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä laittanu shortseja jalkaan kun on ollut niille "kylmä" :D Meinaan kyllä käyttää niitä vaikka mun rusketus on kuinka laikukas, hah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eihän siitä rusketuksesta tasaista saakaan jos ei vaatetta pikkasen vähennä! :D Mun jalat on olleet viime vuosina atopian takia huonossa kunnossa ja jo sen takia on itelle tärkeää, että ne saa mahdollisimman paljon aurinkoa - se kun itellä auttaa paljon ihon kuntoon.

   Poista
 2. On ihan normaalia, että joskus polvet pyörii mielessä :D Ja oon kyllä samaa mieltä, mikroshortsit kuuluu kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörii mielessä varsinkin kun _jokainen_ tuttu muistaa nähdessään kysyä asiasta :D Mut kivahan se on, että lähipiiri osoittaa sympatiaa ja mielenkiintoa omaa vointia kohtaan :)
   Shortsien käyttöä arastellaan mun mielestä ihan turhaan itseni kokoisten tai isompien ihmisten keskuudessa. Mä itse esimerkiksi kiinnitän tosi harvoin huomiota tuolla kulkiessani ihmisten ulkonäköön, eikä katse varsinkaan kohdistu ikinä kenenkään jalkoihin sillä tavalla syynäävästi :D

   Poista