12.5.2018

Someday I'll Be Saturday Night

Täällä ollaan, kymmenen päivän ja 85 tunnin työputkesta selvitty! Kuten ajattelinkin, niin mitään valtakunnan aikaa tulla julkaisemaan tänne mitään, mutta seuraavat neljä viikkoa pitäisi näillä näkymin olla sangen iisit ja juhannusviikolla mulla alkaakin sitten jo kesäloman toinen osa. Mihin tämä aika oikein katoaa?!

42017628992_0f2d20330f_o 2018-05-12_08-10-04

Kesälomasta puheen ollen  meidän reissu on nyt kokonaan varattu! Ollaan juhannus Amsterdamissa (yhteensä 4 yötä) ja siellä meillä on hotellihuone varattuna. Matkan puolivälissä matkataan junalla Pariisiin, jossa yövytään seuraavat 4 yötä Airbnb -kohteessa. Kaikki on siis varattu ja päästiin todella edullisesti: 8 yön majoitukset noin 350 euroa henkilö ja junalippu Amsterdamista Pariisiin kustansi 65 euroa näin hyvissä ajoin ennakkoon ostettuna. Tämä on mun eka reissu niin, että se sisältää useamman kuin yhden maan, hurjan kivaa ja jännää! Ajatus on lähteä matkaan pelkästään käsimatkatavaroiden voimin, mutta sitä ehtii vielä miettiä! Joka tapauksesa tästä on tosi hyvä fiilis ja odotan matkaa innolla, sillä se on kaiken muun lisäksi ensimmäinen, jonka toteutan ystävän kanssa.

28189246798_6082776784_o 2018-05-12_08-10-27

Positiivisista matkasuunnitelmista huolimatta olen ollut varsinkin tällä viikolla tosi ristiriitaisissa fiiliksissä oikeastaan kaiken suhteen. Tiedän, että se johtuu osin väsymyksestä (enemmänkin fyysisestä sellaisesta) ja huonosta omatunnosta, sillä aikaa koiralle on ollut töiden lomassa tosi vähän ja vaikka tiedänkin, ettei sillä ole mitään hätää poikaystävän hoidossa, niin ei se poista sitä sisuksissa kalvavaa syyllisyyden tunnetta. Musta tuntuu, että sama syyllisyyden tunne levittäytyy muillekin elämän osa-alueille ja se on sellainen asia, mitä mun täytyy lähitulevaisuudessa käydä läpi itseni kanssa, sillä jos koko ajan asettaa itselleen riman tosi korkealle, niin se kostautuu jossakin vaiheessa, koska kukaan ei kuitenkaan vaadi täydellisyyttä ja jatkuvaa onnistumista. Mutta ehkä kirjoitan näistä jutuista joku toinen kerta.

Mä jatkan nyt lauantai-illan viettoa täällä Kouvolassa koiravahtina (missasin Korkeasaaren sen takia, mutta rehellisesti tänään vietänkin päivän mieluummin omien rakkaiden elukoiden kanssa kuin lasin tai aidan läpi tuijotellen muita eläimiä), enkä ole vielä päättänyt, että katsoisko sitä Euroviisut, vai jonkun leffan. Huomenna juhlitaan sitten äitienpäivää (tein aiemmin tänään kakun ja siiä tuli ehkä rumin ikinä - harjoituksen puutetta! onneksi lähitulevaisuudessa ehdin ehkä leipoakin!) todennäköisesti pihahommien parissa.

Kivaa viikonlopun jatkoa ja ihanaa äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti